31 sheet masker på 31 dage (del 4)

Lige som jeg troede jeg ville klare udfordringen uden problemer, blev jeg ramt af en led influenza og måtte trykke på pause knappen i fem dagen. Ih, hvor det ærgrer mig. Jeg har dog tænkt mig at færdiggøre de 31 dage alligevel, så håber I kan klare en smule forsinkelse.

19. januar: A’Pieu My Skin Fit Sheet Mask (20 kroner stykket på eBay)
Min første tanke var at masken – i materialet og serummet – minder meget om Skin Clinic maskerne fra Innisfree. Ultratyndt stof og vandigt serum, lige som jeg kan lide det. Det betød dog også at jeg havde høje forventninger til sheet masken. Forventninger den desværre ikke levede op til. Masken føles rar på huden og det er dejligt den fylder hele ansigtet, men desværre var der ikke den store forskel at se efter masken var taget af. Heller ikke dagen efter.
Denne bliver ikke købt igen, men vil prøve andre varianter.

20. januar: The Face Shop Mascream Sheet – Intense Moisture (33 kroner for to på eBay)
Stoffet i denne maske er noget tykt i det, men masken er alligevel let at placere korrekt. Grundet navnet havde jeg regnet med produktet ville være cremet, men det havde mere konsistens som æggehvider. Masken føles fin at have på, men jeg følte slet ikke den gav ‘intense moisture‘ og dagen efter var det som om den aldrig havde været på. Det var en skuffende oplevelse, desværre.
Masken bliver ikke købt igen.

21. januar: Banila CO It Radiant Lace Hydrogel Mask Sheet (34 kroner stykket på eBay)
Det absolut bedste ved denne maske er designet. Blonde-mønsteret er en sød detalje som gør dette til en maske man husker og vil tage billeder af. Desværre synes jeg ikke effekten er ligeså mindeværdig. Huden var fugtet og så frisk ud efter brug, men der var ikke den store forskel at se (eller mærke) dagen derpå. Desuden var underdelen af masken også lavet i en lidt mystisk form, så jeg havde svært ved at få den til at sidde ordenligt – det trækker også ned i point.
Jeg vil gerne prøve andre varianter, men denne bliver ikke genkøbt.

22. januar: Welcos Kwailnara Jeju Volcanic Island Mask – Green Tea Flower (15 kroner for to på eBay)
Selve masken er noget uformelig, men heldigvis er den også ret stor og kan derfor foldes så den passer ansigtet alligevel. Som den eneste af de 22 masker jeg har prøvet indtil videre, har denne øjenklapper – hvad de skal gøre godt for har jeg ingen ide om. Masken var fin at have på og huden så også pæn ud efterfølgende, men det var på ingen måde en oplevelse. Det var bare en okay sheet maske, men kun hvis du har en normal hud uden de store problemer.
Masken var ikke dårlig, men den bliver ikke købt igen.

23. januar: The Saem Pure Natural Mask Sheet – Snail (22 kroner for tre på eBay)
Der var så meget serum i denne pakke, at masken dryppede udover hele håndvasken mens jeg foldede den ud. Ikke at det nødvendigvis er et minus, men du skal være opmærksom på ikke at sidde med den i sengen (ja, det gør jeg nogle gange) eller ved tæpper. Trods lidt små huller, er pasformen fin og masken var også nem at påføre. Umiddelbart efter brug var huden fin og glat, men dagen efter var der intet at se eller mærke.
På grund af den korte effekt vil jeg ikke købe denne maske igen.

24. januar: It’s Skin The Fresh Mask Sheet – Tea Tree (29 kroner stykket på beaumonde.dk)
Denne maske er af et lidt stivere stof end de fleste andre jeg har prøvet (minder lidt om Tony Molys), men jeg havde ingen problemer med at påføre den. Selvom masken foldede lidt i kanterne, dækkede den ansigtet godt og jeg kunne mærke den sad godt fast. Effekten af Tea Tree masken kom bag på mig. Min hud føles på én gang fugtet og renset, hvilket passer perfekt til min kombinerede hud. Næste dag kunne jeg stadig mærke effekten og min fedtede t-zone fedtede ikke ligeså meget som den plejer, hvilket er meget positivt.
Jeg kunne sagtens finde på at købe et lille lager af denne maske.

  1. Lone H

    Hvordan har din hud det efter alle disse dage med masker ?

    Svar