31 sheet masker på 31 dage (del 5)

Endelig fik jeg taget mig sammen til at udgive sidste del af min udfordring (bedre sent end aldrig) og der er et par rigtig gode i blandt. Faktisk nogle af de bedste ud af de 31 sheet masker jeg har prøvet. Det har været både underholdende, lærerigt og dejligt for min hud at lave denne udfordring, så det kommer jeg uden tvivl til at gøre igen.

Du kan læse de første afsnit her, her, her og her.


25. januar: Dr. Jart+ Doctor’s Label – Pore Clear (45 kroner stykket på beaumonde.dk)
Dr. Jart+ kan noget magisk med rensende masker. Nu er det anden gang i denne udfordring jeg prøver at eliminere en bums med en Dr. Jart+ sheet maske og det virkede – begge gange. Masken er af fin kvalitet og sidder godt fast på huden. Selvom den var meget effektivt rensende, føltes huden balanceret og behagelige efterfølgende, og effekten kunne både ses og mærkes dagen derpå.
Jeg skal helt sikkert have flere af disse til nødsituationer og skal også prøve nogle af de andre varianter.


26. januar: Purederm Nutritive Firming Hydro Pure Gel Mask (26 kroner stykket på eBay)
Pasformen er fin (og dækker hele næsen, hvilket er et stort plus), masken føles behagelig og huden er blød og lækker bagefter. Men… den opstrammende effekt så jeg ikke meget til. Normalt ville jeg ikke forvente en øjeblikkelig effekt med opstrammende produkter, men nu jeg har set både Dr. Jart+ og Innisfree kan gøre det, synes jeg også denne skulle have været bedre på den front. En udemærket maske, hvis det eneste du leder efter er en opfrisker, men så er der andre (og billigere) masker jeg hellere ville bruge.
Dette er ikke en maske jeg kommer til at købe igen.


27. januar: Berrisom Animal Mask –  Red Ginseng (60 kroner for syv på eBay)
Dette må være den maske som skiller sig mest ud blandt de 31 og klart den der vakte størst begejstring hos mine børn. Masken er en smule stivere i materialet en mange af de andre masker, men pasformen var fin og den blev siddende selvom jeg gik rundt og ordnede vasketøj. Der var en del ekstra serum i pakken, så både hals, bryst og arme fik fornøjelse af masken. Huden føltes fin og fugtet efterfølgende, men der var ikke den samme wow-faktor jeg har oplevet med nogle af de andre masker.
Jeg tror ikke jeg køber lige denne maske igen, men kunne godt finde på at købe andre varianter.


28. januar: Too Cool For School Pumpkin 24K Gold Mask (50 kroner stykket i Sephora)
Ligesom med Innisfree Second Skin masken, har denne hydro gel maske to stykker plast om sig for at beskytte. Det er vigtigt at fjerne begge stykker, da det ellers er umuligt at få den til at sidde ordenligt – har allerede haft snakket med to kollegaer som ikke kunne få den til at virke, netop fordi der stadig var plastik på den ene side. Når al plast er pillet af, er dette en af de bedste masker i udfordringen – både i forhold til pasform og effekt. Den er mildt eksfolierende, beroligende, fugtgivende og øger elasticiteten ved hjælp af enzymer fra græskar, A vitamin og guld. Huden er blød som en babymås efterfølgende og jeg kunne både se og mærke min hud havde fået en opkvikker.
Denne maske skal helt sikkert prøves igen.


29. januar: Skinfood Beauty In A Food Mask Sheet – Centella Asiatica (23 kroner for tre på eBay)
Jeg havde høje forventninger til denne maske, nu jeg havde så stor succes med Coconut varianten. Desværre synes jeg ikke den levede op til dem. Kunne godt mærke den beroligende del, men synes absolut ikke den klarer huden op ligesom nogle af de andre masker jeg har prøvet. Selvom disse masker ligger i den billige ende, synes jeg ikke denne er det værd. Så er der andre som er bedre, f.eks. Etude House eller It’s Real Squeeze maskerne fra Innisfree.
Skal prøve de andre varianter, men denne bliver ikke købt igen.


30. januar: Too Cool For School Egg Cream Mask – Hydration (38 kroner for to på eBay)
Efter min lidt skuffende oplevelse med Pore Tightening varianten tidligere i udfordringen, besluttede jeg mig for at prøve den fugtgivende Egg Cream Mask. Den var væsentlig bedre. Masken har samme slimede æggehvide konsistens som den Pore-masken, men mere cremet. Der er godt med ekstra serum i pakken, så du også kan fugte tørre arme og ben. Serummet er en smule længere om at trænge ind end de fleste andre, men med lidt hjælp fra et par klappende hænder tager det kun et minut eller to. Jeg kunne sagtens mærke at huden var fugtet grundigt og effekten var der stadig dagen efter, så den er absolut et prøv værd.
Kunne sagtens finde på at købe denne maske igen.


31. januar: Blithe Blue Zone Marine Intensive Mask – Abalone (35 kroner stykket på beaumonde.dk)
Dette var første gang jeg prøvede mærket Blithe, hvilket gjorde udfordringens sidste maske ekstra spændende. Masken indeholder både hyaluronsyre, peptider, marine kollagen og essentielle fedtsyrer, så den har masser at byde på. Jeg så ikke den store effekt på porestørrelsen (det kræver muligvis også mere end én gangs brug), men huden var fugtmættet, blød og mere ensartet efter brug. I og med jeg ikke brugte sheet masker i de efterfølgende dage, kunne jeg mærke effekten holdte i 2-3 dage, hvilket er et kæmpe plus. I forhold til materialet kan det godt mærkes dette ikke er en af de dyreste masker, men pasformen er god og sidder ordenligt fast og det er jo i bund og grund det vigtigste.
Kunne sagtens finde på at prøve både denne og de andre varianter igen.

Tak fordi I havde lyst til at følge med i udfordringen og jeg håber I har lyst til at følge med igen næste gang.