Månedens favoritter // November 2012

I november har jeg haft nogle virkelig gode favoritter – mange af dem er blevet brugt næsten hver eneste dag – og de er alle sammen nye bekendtskaber.

Clean Fresh Laundry

Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har købt en duft som ikke var fra Escentric Molecules, men der var et eller andet ved den rene friskhed af Fresh Laundry som jeg ikke kunne stå for og endte med at tage en 30 ml flaske med hjem fra Sephora. Fordi den mest af alt bare dufter rent og ikke er så kompleks, synes jeg den kan bruges til alle lejligheder og det kan jeg godt lide – så behøver man ikke gøre sig så mange overvejelser.

Gosh Catchy Eyes Mascara

Gosh var så søde at sende mig en lille æske med lidt forskellige godter og heriblandt var en mascara som virkelig har gjort det for mig. Catchy Eyes giver både længde, definition og en fin bue på vipperne. Den kræver et par lag for at få en god intensitet, men den klumper ikke (heller ikke fra ny) og den kræver heller ikke så meget arbejde – alt i alt en super god mascara til en fornuftig pris.

Bumble and Bumble Creme de Coco

Mit hår er aaaaaaltid tørt (længe leve krøller), så jeg prøver med jævne mellemrum forskellige hårprodukter af for at se om noget kan hjælpe på problemet. Jeg har en svaghed for kokos (ægte kokosduft, ikke den kvalmende søde syntetiske), derfor blev jeg selvfølgelig nød til at afprøve Creme de Coco duo’en og jeg elsker den. Man får følelsen af rent og lækkert hår, som ikke klasker eller bliver flyvsk.

Rexaline Hydra-Dose

Denne creme fik jeg med i min goodiebag da Sephora åbnede dørene for første gang tilbage i maj, men jeg fik aldrig rigtig taget mig sammen til at afprøve den. Da det så blev tid til at skifte fra sommer- til vintercreme, fandt jeg den frem fra gemmerne. Egentlig er det en antiage creme, men det jeg personligt elsker ved den er at den giver masser af fugt, passer på kinderne i kulden og ikke er alt for fedtet – som en ekstra lille bonus dufter den virkelig skønt.

Chanel Suspicious

Da jeg købte de tre efterårslakker fra Chanel troede jeg egentlig det var Vertigo som ikke ville forlade mine fingre, men det blev altså Suspicious i stedet for. Jeg elsker den lækre og kølige hindbær farve, som frisker lidt op i en ellers ret farve-kedelig tid. Du kan få et nærmere kig lige HER.

Chanel Malice

Malice er den smukkeste lak jeg ejer! Den er slet ikke til at stå for. Det er flere år siden jeg har haft den samme lak på to gange i træk, men det gjorde jeg altså med denne juleskønhed fra Chanel. Mørk og vampet med masser af shimmer – love it. Du kan se den lidt tættere på HER.

MAC Small Vanity Blush

Jeg har brugt denne blush fra MACs Glamour Daze kollektion hver eneste dag siden jeg købte den. Det tror jeg aldrig er sket før, men den passer bare til alt. Den kan både bruges med lette strøg til hverdag og så kan kan give den et ekstra skud når der er lidt mere gang i makeuppen. Burde nok i virkeligheden have købt et par stykker, for jeg ved jeg bliver meget trist den dag den slipper op.

MAC Glamourdaze Lipstick

Læbestiften har jeg også haft brugt næsten dagligt siden den kom med hjem. På mig er den lidt nude-agtig, men alligevel mere tydelig på grund af det rødlige i den. Et par gange har den også været en tur på kinderne, hvilket den også er eminent til. Du kan se den tydligere HER.

BioEffect 30 Day Treatment

Selvom det er lidt tid siden jeg afsluttede min 30 dages kur, så synes jeg alligevel – eftersom effekten stadig er gældende – den skulle med på listen. Kuren ligger uden tvivl på min top 3 liste over alle de produkter jeg nogensinde har haft fingrene i. Efter de 30 dage var min hud mere fugtet, ensartet og sund at se på. Du kan læse min anmeldelse lige HER.

 1. Erik

  Det lyder smaddergodt. Nu er neglelak ikke noget jeg bruger, men synes det ser drøngodt ud..!

  Svar
 2. Annette

  Fatter ik ‘balladen’ over Malice, men det er jo osse ligemeget når jeg ka falde i staver over min smukke Suspicious…..

  Svar
 3. Metteline

  Årh, jeg ville så gerne prøve BioEffectkuren, men det er alt for dyrt for mig, desværre. Malice er SÅ smuk – perfekt til julefrokosten :)

  Svar
  • EvaK

   30 Day Treatment er også helt fantastisk – du må spare lidt op så ;) Jeg skal have Malice på HELE december :D

   Svar