Månedens favoritter // Februar 2013

 photo favoritter_februar_2013_zpse55ddbd1.jpg

High Definition Powder fra Make Up For Ever

Havde ikke de store forventninger til den da jeg tog den op af min Sephora goodiebag – selvom Rikke godt nok havde fortalt mig den var ret fantastisk. Nu jeg kan slet ikke få armene ned over den. Det er som at photoshoppe sin hud i virkeligheden. HD Powder fjerner alt hvad der hedder porer og ujævnheder, men den ser ikke kunstig eller pudret ud. Det er helt sikkert en favorit som er kommet for at blive.

Illegal Length Mascara fra Maybelline

Maybelline kan altså et eller andet med mascara. Jeg har i hvert fald endnu ikke (så vidt jeg husker) haft én jeg var skuffet over. Børsten adskiller vipperne smukt og giver virkelig god længde, men ved et par ekstra lag kan den også præstrere glimrende med hensyn til fylde.

Palette med Surfin USA, Eccentric Diva og Mango Shake fra Sephora

Det er jo ikke ligefrem hverdagsfarver, men de skal alligevel med som farvoritter på grund af kvaliteten. Disse øjenskygger fra Sephora er dejligt pigmenterede, nemme at bygge op og lette at tone ud og det er vel i virkeligheden det som definerer en god øjenskygge.

Coppertone Blush fra MAC

Jeg har aldrig tænkt over det før, men alle mine blushes har røde undertoner og nu hvor det gerne snart skulle blive sommer synes jeg det ville være passende med en gylden i stedet. Med lidt hjælp fra min søde veninde/MAC makeupartist Nynne, fandt jeg frem til Coppertone og jeg elsker den. Den er mere afdæmpet end mine pink og rødelige blushes, så den er let at bruge til et naturligt hverdagslook.

Orgasm Illuminator fra NARS

Det er ved at være et stykke tid siden jeg købte denne highlighter, men først nu har jeg indset hvorfor en er et af de mest poplære NARS produkter. Det er en rosa-ish let creme med virkelig meget guldshimmer og den er SMUK. Jeg bruger den enten til at fremhæve kind- og brynben, lysne i øjenkrogen eller et par dryp i min foundation for masser af glød.   Orgasm kan varmt anbefales til alle som har et blødt punkt for highlighters og shimmer.

Tome 1 La Purete fra Zadig & Voltaire 

Jeg er altid lidt skeptisk når det kommer til konventionelle dufte og som regel synes jeg også de er kedelige og/eller lugter billigt (= råvarerne er billige), men denne her ramte plet. Den har været på hver dag siden jeg fik den for næsten 3 uger siden og det er ret utroligt for mit vedkommende. Faktisk er jeg så glad for den at jeg overvejer at anskaffe mig en fin limited edition udgave af den.

Plasma 27 fra Cosmetics 27

Min hud har slet ikke kunnet lide det skiftende vejr som har præget de første par måneder af 2013. Tørhed og øget sensitivitet har fået mig til at rode i gemmerne efter hurtig og effektiv hjælp og det fandt jeg i den æske Plasma 27 jeg fik i julegave fra arbejdet. Den har været brugt 3 gange med en uges mellemrum og det har gjort underværker – ikke mere tør og trist hud her.

Pearl Enzyme Exfoliating Mask fra Själ

Når jeg virkelig skal forkæle mig selv, så er det dette lille smykkeskrin af en peeling jeg hiver fat i. Ingen peeling/maske kan friske min hud ligeså godt op som denne. Øjeblikkelig klar, sund og ensartet hud – det kan man kun elske. Jeg har brugt den lige inden jeg tog Plasma 27 på og de to har sammen reddet min vinter.

Hvad har jeres favoritter været?

 1. Karen Blum

  Jeg har læst både gode og dårlige anmeldelser af High Definition Powder fra Make Up For Ever, men synes, den lyder spændende. Jeg må nok heller smutte forbi Sephora og teste den :)

  Svar
  • EvaK

   Jeg har slet ikke set nogen anmeldelser af den – hvad stod der i de dårlige? :)

   Svar
   • Karen Blum

    Jeg kan pt. kun finde denne, men jeg har også læst et par andre.
    http://theplasticprincess.com/product-review-makeup-forevers-hd-powder-is-a-disaster/
    Men der er også mange, der er begejstrede, så den deler vandene :)

    Svar
    • EvaK

     Wauw det ser skidt ud! :D Tænker dog det har noget at gøre med hvilken børste hun har brugt + mængden af pudder. Jeg har den selv på på billederne jeg postede i går og der var jo ingen problemer. Man skal virkelig være sparsom med den og så en kabuki buffer en rigtig god børste at bruge :)

     Svar
    • EvaK

     P.S. Det kan måske også have noget at gøre med hvilken foundation man bruger under :)

     Svar
     • Karen Blum

      Sikkert. Jeg skal i hvert fald lige teste den :)

 2. Forårsnyheder fra Sephora (2014) - Eva K

  […] produkter og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at få prøvet de nye HD Creme Blushes, samt min elskede HD Powder i en ny presset udgave. Blushen koster 195 kroner og HD Powder 250 […]

  Svar