Depend Holographic lakker

I den sidste Goodiebox var der en Depend Holographic lak og siden jeg modtager to af dem (den ene betaler jeg selv og den anden får jeg af Goodiebox folkene i gave) har jeg to lakker at vise frem.

Til venstre er det nummer 2034 (blågrå) og til højre 2030 (pink/lilla). De kræver begge to tre lag for at være 100% dækkende, men de er meget nemme at lægge pænt så det er okay. Det er de første holos jeg har prøvet og jeg kan ikke helt bestemme mig for hvad jeg synes om dem. Jeg er bestemt ikke head-over-heels, men synes heller ikke de er grimme. Måske handler det i virkeligheden mest om at jeg synes farverne er lidt fesne – tror de ville have appelleret mere til mig hvis det havde været dybere/stærkere farver.

Hvad synes i?

 1. nuria

  Jeg tror jeg fik en lidt mørkere blå i min box, tror jeg, og den har jeg været rigtig glad for! Altså når den kommer ud i sollys, ellers er den bare lidt kedelig :-)

  Svar
 2. Sofie

  Jeg har også fået den grå med min Goodiebox og selvom effekten er fin i sollys, er det ikke de kønneste, mest interessante farver at rende med indendøre. Den pink derimod er nu meget sød – men alt i alt er jeg nok mest til almindelige, matte farver :)

  Svar
  • EvaK

   Synes også klart den pink er pænest – den grå er keeeedelig.

   Svar
 3. Rikke

  Er fuldstændig enig med dig Eva! :)

  Svar
 4. Celia

  Ihh, jeg er nu vild med dem! Synes, de spiller så fint. :D Jeg fik selv en blå/grøn i min Goodiebox, og den er dagens lak ovre på bloggen i dag, hvis du er nysgerrig. :) Synes virkelig også, den pink er fin! :)

  Svar
 5. Josefine

  Synes den pink er SÅ fin! Ved du om de kan fåes i alle Matas’er? Ps: Jeg har sendt dig en mail :D

  Svar