Fredags 5’eren // Fall colours

Der er én fantastisk ting ved efteråret – farverne. Både dem i naturen, på tøjet og i makeuppen. Jeg har samlet mine fem bedste efterårsfarver i dette indlæg og lidt om hvordan jeg vil bruge dem.

Photobucket
OPI Blue My Mind // Bobbi Brown Long-Wear Gel Liner Denim Ink // NARS Outremer

Koboltblå leder måske tankerne hen på en trend cirka 3 årtier tilbage, men den kan altså sagtens bruges uden man kommer til at ligne et levn fra 80’erne. Hvis man vil køre den sikkert er neglelakken en god (og diskret) måde at få farven med og ellers den klassiske sorte winged liner skiftes ud med en mørkeblå. Til de rigtig modige kan en koboltblå øjenskygge være en mulighed.

Photobucket
Deborah Lippmann Brick House // NARS Mediterranee // NARS Autumn Leaves

Jeg elsker orange og derfor er den brændte af slagsen en af de farver jeg bliver ved med at vende tilbage til år efter år. Det er en meget nem og anvendlig farve som kan bæres af langt de fleste, hvilket også gør den til en af mine favoritter. Læbestiften har jeg jo allerede købt og jeg ved allerede nu at det bliver min go-to læbefarve i år.

Photobucket
Deborah Lippmann Waking Up In Vegas // NARS Lhasa // NARS Biarritz

Greige er både nemt og sikkert at bruge – det kan ikke gå galt. Det er dog også et meget klassisk, smukt og tidsløst look man kan skabe. En god hverdagsfarve som sagtens kan peppes op med en mørkegrå eller sort for at skabe et røget aftenlook.

Photobucket

NARS Superstar // NARS Heat // Essie Stylenomics

Grøn er også en virkelig skøn efterårsfarve, uanset om det er armygrøn, flaskegrøn eller noget helt tredie. I år er jeg mest på den dybe flaskegrønne farve og den vil både komme på neglene og øjenene (selvom det sikkert kunne være meget interessant at prøve den på læberne, hehe). Tror øjenskyggeblyanten ville gå godt sammen med den greige Biarritz øjenskygge.

Photobucket

Inglot #452 // NARS Penny Arcade // Make Up For Ever #17

Bordeaux er tilbage og det kan jeg godt forstå, for det ER en fantastisk smuk farve. I år tror jeg dog at jeg vil dyrke den lidt bredere og bruge flere bærfarver – for eksempel den lidt lysere hindbærrøde eller den meget mørke (næsten sorte) solbær/bojsenbær farve. Som den eneste farve vil denne blive brugt flittigt på både øjne, kinder, læber og negle.

Hvad er jeres efterårsfarver?