Fredags 5’eren // 5 looks med Original Palette fra Sleek Makeup

Forleden fik jeg min søde og tåmodige veninde Katrine til at lægge øjne til 5 forskellige looks lavet udelukkende med Sleeks Original palette. Jeg havde desværre ikke tid til at finpudse, men jeg håber i kan få lidt inspiration ud af billederne alligevel :)

Photobucket
Her er en oversigt over de forskellige farver i paletten. De har ingen navne, så jeg har givet dem numre så det er lidt lettere at forklare hvilke farver er brugt hvor.

Photobucket
Fairy: Dette er det mest naturlige look jeg lavede med paletten. Jeg har brugt den mørke af de to pink (2) på selve øjenlåget, brun (5′) i globelinien og den lyse pink (3) under brynet. Dette look kombineret med lidt bronzer og naturlige læber, vil egne sig virkelig godt til sommer.

Photobucket
Earth & Water: Selvom jeg har brugt blå (10), så bliver looket alligevel lidt dæmpet af at den bliver kombineret med en brun (4). Personligt kunne jeg sagtens gå med dette en hverdag, men for andre vil det nok være mere en festmakeup.

Photobucket
Forrest: Kombinationen af grøn (12) og brun (5) bliver jeg aldrig træt af. Det at den grønne kun er på øjenlåget og den brune i globelinien gør at looket er meget neutralt, men med et hint af farve. Hvis der skal være mere knald på, kan man eventuelt bytte rundt på faverne så den grønne er mere i fokus.

Photobucket
Purple Haze: Dette er egetlig bare sorte (7) smokey eyes tonet op i en lilla (8). Jeg kan godt lide at bruge en farve i smokey eyes looket, for at bløde det lidt op og give det spænding – specielt lilla, brun og pink er jeg glad for at bruge til dette.

Photobucket
Mermaid: Her har jeg lagt en tyrkis (11) og tonet den op i en guld (1) som går hele vejen op til brynet. Det er et meget nemt look at lave og man kan bruge lige præcis den af farverne i paletten man ønsker – bare husk at blende godt ud. Se også lige hvor smuk en øjenfarve Katrine får af at have den tyrkise skygge på.

Håber i kunne bruge det :)

 1. Erik

  Flotte looks….!
  Hvis jeg skal have lidt mere neutral; hvad skal jeg købe/bruge?

  Svar
  • EvaK

   Sleek har også en palette som hedder Eau Naturel som er rigtig fin – den kan du prøve :)

   Svar
   • Erik

    Tusind tak for svar. Er imponeret af dig, at du gider svare mig, der er nybegynder ( og stadig ikke ved om jeg tør; er dog begyndt at komme foundation i min dagcreme) i make up

    Svar
 2. Mai

  Earth & Water må være min favorit, virkelig smukt som farverne spiller. Tror det er smukt til alle øjenfarver :)!

  Svar
 3. Pia

  Hvor køber jeg sleek paletterne?

  Svar