Fredags 5’eren // Lette (og gratis) tips til et smukt ansigt

Sov på ryggen

I de 7-9 timer du sover om natten kan du nå at “mose” dit ansigt på alle mulige (og nogle gange umulige) måder. Min foretrukne sovestilling er på maven, hvilket betyder at min kind ofte er ret klemt og det resulterer i en meget uattraktiv linie fra næsefløjen og ned til mundvigen som kan tage flere timer om at forsvinde. Derfor ruller jeg min pude sammen bag nakken så jeg i hvert fald går en del af natten uden at mase ansigtet. En anden løsning jeg bruger er, at køre kinden fremad over puden så du trækker huden tilbage i stedet for at klemme den sammen.

Træk ikke i huden

Det er ikke altid man tænker over det, men ofte kan man godt være lidt hård ved sin hud. Måske trækker du ned i øjenlåget når du lægger eyeliner på den våde kant eller slider rundt når du fjerner øjenmakeup – uanset hvad er det en dårlig ide. Ligesom et elastik kan huden blive slap hvis du hiver meget i den og slap hud er ikke i nogens interesse, så husk at være blid ved ansigtet og særligt den tynde hud omkring øjenene.

Face fitness

De fleste af os tænker over at få rørt kroppen og få dyrket lidt motion i ny og næ, men de færreste giver ansigtet den sammen omtanke. Hvis du ikke bruger musklerne bliver de slappe og et smukt ansigt er et spændstigt ansigt, så op på face fitness-hesten og brug 5 minutter hver dag på at træne ansigtet til at holde sig fast og fint. Du kan finde instruktionsvideoer på youtube hvis du søger på face fitness – husk at gør det når du er alene for man ser lidt skæg ud imens ;)

Sov med hovedet højt

Væske i kroppen er aldrig sjovt og særligt ikke når det er i ansigtet, men de hævede morgenøjne kan undgåes ved at sove med let løftet. Hvis ikke du er så heldig at have en elevationsseng, man du nøjes med en ekstra hovedpude og/eller en bog under hvert sengeben i hovedenden – det gør tricket ligeså godt.

Køl din eye gel

Et quick-fix til røde/hævede/trætte øjne er at smide sin eye gel/creme i køleren i 10-15 minutter, så den er dejlig kølig. Jeg bruger det ofte efter lange dage (hvor jeg skal se præsentabel ud om aftenen), alt for tidlige morgener og efter en afrensning af en af de mere heftige øjenmakeupper. En lille detajle som gør en stor forskel.

 1. rijaH

  Smarte tips! Får mig til at tænke på den her video http://www.youtube.com/watch?v=lSA-1tZZTPM Hahaha :D

  Svar
  • EvaK

   OMG det er sjovt :D Det er præcis derfor man skal være alene når man gør det ;) Dog er de øvelser jeg har brugt ikke helt så komiske.

   Svar