Fredags 5’eren // Beautyshopping på Amazon

Min ønskeliste på Amazon.co.uk indeholder 62 items og der er alt fra kagebøger til iPhone covers og en kop jeg har grint af cirka 3000 gange. Amazon har ALT! Endda også rigtig meget beauty-lir og i modsætning til ebay behøver du ikke vide hvad du leder efter, man kan sagtens ose lidt rundt. Jeg shopper der med jævne mellemrum så tænkte jeg ville dele et par køb med jer, samt et par ønsker.

Sugarpill Cosmetics
Normalt køber jeg Sugarpill i deres egen webshop, men fandt ud af Amazon faktisk også har et fint lille udvalg af deres makeup. Det koster lidt mere end på sugarpillshop.com, men til gengæld er der ingen klaps i form af told når du modtager det så det bliver faktisk lidt billigere i sidste ende.

Kunstige vipper
Det er ikke fordi jeg ofte bruger kunstige vipper, men efter jeg er blevet gravid ser mine egne så fesne ud at jeg overvejer at bruge nogle til daglig. Desværre kan det godt blive en bekostelig affære, i hvert fald hvis man ikke kender Amazon. 10 par vipper for under 15 kroner, så kan vi vidst alle sammen være med.

Negledekoration
Om du er til nitter, similisten eller perler på neglene, så er der gode sager at finde på Amazon. Jeg har selv haft købt lidt af hver og mit næste ønske er dette fine hjul med forskellige perler og sten til kun lidt over 13 kroner.

Opbevaring
Akryl-makeup-dimmeren fra Nomess har længe været populær og den er også super smart, men desværre også temlig dyr. Derfor blev jeg virkelig glad da jeg fandt denne meget billigere (men ligeså gode) version. Den koster under 80 kroner og selvom det er eksklusiv forsendelse, så er der stadig mange penge at spare.

BH Cosmetics
Der findes nogle få mærker som laver store makeup-paletter til en meget billig penge – dog stadig i god kvalitet – og BH Cosmetics et ét af dem. Jeg har både en med øjenskygge og en med kontur/blush farver og er rigtig glad for dem begge. De er særligt gode hvis du vil have mange forskellige farver at lege med, men ikke magter at bruge en mindre formue på det.

Håber du kan bruge mine tips.