10 gode beautykøb på budget

1. Clearasil Wash & Mask 79,95 kroner // 2. Sephora Kiss Me Balm 75 kroner // 3. ACO Håndcreme 27 kroner // 4. Batiste Dry Shampoo 39 kroner // 5. Real Techniques pensler 56-283 kroner // 6. Sleek i-Divine Paletter 72 kroner // 7. Yves Rocher Hydra Vegetal Mask 75 kroner // 8. Maybelline Color Tattoo 49,95 kroner // 9. NYX Soft Matte Lip Cream 76 kroner // 10. LUSH Cosmetics Lemony Flutter Cuticle Butter 64 kroner

Selvfølgelig skal vi have et indlæg om gode fund til prisen i starten af januar. Vi har jo netop knaldet alle vores hårdtoptjente penge af på fest og farver, samt julegaver til både vores kære og os selv. Det er ofte sådan at man får hvad man betaler for, men heldigvis sker det også af og til at vi får et rigtig godt produkt til små penge. Det gør du for eksempel ved at investere i produkterne på billedet ovenfor. De er alle nogle af mine favoritter og kan købes for under 80 kroner.

 

 1. Rikke

  Vil du ikke skrive hvor de kan fås til de priser du har nævnt??

  Svar
  • EvaK

   Så er der links på. På nær de par ting som ikke kan købes over nettet :)

   Svar
 2. Katja B

  Jeg er vild med dette indlæg. Gad dog godt vide, hvilken palette fra I Divine du har på billedet?
  Tak for super inspiration.

  Svar
  • EvaK

   Jamen det var da så lidt :) Det er den palette som hedder Vintage Romance :)

   Svar