Julekalender 2015 // 6. december

Ingen smuk makeup uden gode redskaber. Min penselsamling består primært af tre mærker og Real Techniques er blandt topfavoritterne. De føles behagelige i ansigtet, har et praktisk (og flot) design og gør det nemt at lægge en fejlfri makeup. Jeg er særligt glad for de pensler de laver til selve basen af min makeup (foundation, pudder o.s.v.) og derfor er det mig en fornøjelse at åbne dagens låge i julekalenderen.

giveaway_real_techniques-2

I dag kan du vinde tre pensler fra Real Techniques:

  • Powder Brush
  • Concealer Brush
  • Foundation Brush

For at være med i lodtrækningen skal du udfylde felterne nedenfor. Vinderen vil blive kontaktet direkte via mail og bliver annonceret her på bloggen når den næste låge åbnes.

Held og lykke.

Vinderen af de fire The Only 1 læbestifter fra Rimmel blev Laura Thomsen, som er blevet kontakten direkt via mail.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.