Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

I sidste uge modtog jeg endelig de seks Velour Liquid Lipsticks jeg havde bestilt på jeffreestarcosmetics.com og hvilken glæde det var at modtage. Sidste år købte jeg I’m Nude og Queen Supreme, som jeg har været rigtig glad for og har derfor længe gerne villet udvide samlingen lidt. Problemet med Jeffree Star er bare, at de konstant er udsolgt. Hvilket gør det svært at lave en samlet bestilling med de farver man ønsker. De er dog alt besværet (og turen gennem Told & Skat) værd. Farverne er smukke, højt pigmenterede og lette at arbejde med.

Flydende matte læbestifter føles ofte tørre på læberne, men Jeffree Star har formået at lave en formel der er holdbar og samtidig behagelig at have på. Læbestifterne holder i mange(!) timer og det eneste der fjerner dem er olie (så hold dig fra fedtede burgers og donuts — jeg taler af erfaring).
jeffree_star_velour_liquid_lipstick_swatch
Det matte finish og den lange holdbarhed er i sig selv en god grund til at investere i disse læbestifter, men der er også en anden grund til jeg har forelsket mig i Velour Liquid Lipsticks. Fordi produktet er flydende, kan man nemt mikse farverne og skabe sine egne farver eller lave en faverig ombre-læbe — som du kan se nedenfor.

Nu er jeg meget glad for de mere specielle farver som blå og tyrkis, men Jeffree Star laver også smukke nudes, røde og rosa læbestifter. Så man behøver ikke være til smølfekys (som Ibbyheart kalder det), for at nyde hans produkter.
jeffree_star_velour_liquid_lipstick_ombre
Makeuppen jeg har på her er:

Hud

Øjne

 • Kat von D Tattoo Liner i Trooper
 • Benefit Roller Lash Mascara
 • Too Faced Better Than Sex Mascara
 • Teeez Easy On The Eyes Eyepencil i Black Deluxe
 • L’Oréal Brow Artiste Genius Kit i Medium/Dark

Kinder

Læber

 • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick i Blue Velvet
 • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick i Breakfast at Tiffany’s

Pssst… Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks kan købes på jeffreestarcosmetics.com (amerikansk shop) eller cocktailcosmetics.co.uk (britisk shop), hvor de koster cirka 120-130 kroner stykket. Som sagt er de forskellige farver ofte udsolgte, grundet den store popularitet. Derfor kan jeg anbefale, at følge ham på Instagram og Snapchat, hvor han annoncerer hvornår farverne kommer på lager igen.

 1. Johanne

  Hvor er de smukke! Jeg har selv kigget på dem – især efter det gik op for mig, at ikke alle flydende læbestifter behøves at være ekstremt udtørrende og rigtig mange faktisk roser dem her.
  Problemet er jo netop bare, at de næsten altid er udsolgt. Hvor irriterende altså..

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Svar
  • EvaK

   Jeffree Star laver nogle af de bedste flydende læbestifter. Det er ikke de mest holdbare (det er LA Splash), men de føles bedre på læberne end så mange andre. I og med Jeffree Star stadig er et indie brand, er det også en udfordring for ham at få produktionen til at følge med kunderne vilde købelyst. Jeg synes helt klart de er besværet værd, men jeg håber da selvfølgelig også der snart kommer lidt mere skub i varelageret ;)

   Svar
 2. Freya

  Skulle du betale told?? Hvis hvor meget??☺️

  Svar
  • EvaK

   Det er ikke told, men moms der betales :) Det er 25% af det du har købt for + 160 kroner i PostDanmark gebyr.

   Svar