EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 7. december

SPONSORERET

Endnu engang blev det min tur til at åbne en låge i Rikkes og min julekalender. I dag kommer gaven fra Anastasia Beverly Hills, som i år blev lanceret i Sephora i Danmark og sikke en lancering det var. Folk stod i kø ude foran butikken og der var kaos og virvar de første mange dage. Det var vildt at se hvor meget danskerne har “savnet” mærket i de de fysiske butikker herhjemme og meget rart endelig at kunne lege med alle produkterne inden de shoppes.

abh

Gaven du kan vinde i dag, er et Cream Contour Kit i farven Medium. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at udfylde felterne nedenfor. Alle låger i julakalenderen er åbne indtil den 26. december, så husk at deltage i alle konkurrencer (både her og hos Rikke). Der er også adventskalender på mit Beautybrev, så har du lyst til mere gaveregn kan du melde dig til nedenfor.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked.

Held og lykke.

  1. Mia

    prøvet at eksperimentere med contour. Måske det går bedre med Anastacias

    Svar