Sephora Express Nail Polish Remover

Det første jeg greb fra hylderne i Sephora var denne lakfjerner-dåse, for jeg har hørt om lignende sager men aldrig prøvet dem – så nu skulle det være. Mine første tanker var 1) det må være nogle skrappe sager, 2) ødelægger det ikke fingrene helt vildt? og 3) virker det overhovedet?

Det kan jeg så fortælle at det gør. Jeg er SÅ positivt overrasket over dette produkt og jeg kan slet ikke få armene ned igen. For det første er den acetone- og parabenefri (ingen udtørrede fingre her) og for det andet er den super effektiv. Først prøvede jeg den med to lag af en meget lys lak og der gik ikke mere end 15 sekunder før det var af igen. Bagefter lagde jeg TRE (!) lag af Deborah Lippmanns Lady Sings The Blues (en meget meget mørkeblå glitterlak) og troede at min begejstring nu ville ende, men det gjorde den ikke. Efter præcis 60 sekunder var AL lak og glitter væk. JEG ELSKER DEN!

Jeg VED at dette vil betyde meget mere glitterlak fra nu af for mit vedkommende, for det har altid været aftagningsprocessen som har fået mig til at vælge noget andet og kun bruge dem ved særlige lejligheder. Nu ved jeg at det allerhøjest vil tage 10 minutter og jeg heller ikke kommer til at sidde med glitter ud over det hele.

Den koster 70 kroner inde i Sephora. Jeg ved endnu ikke hvor mange omgange der er til, men opdaterer når den er brugt op :)

 1. RikkeV

  Fedt fedt fedt…Glæder mig til en tur ind efter den…

  Svar
 2. Rikke

  Hej Eva!
  Bliver simpelthen nød til at kommentere på dette – hold nu op den er effektiv!! Har dog kun prøvet den hurtigt her til aften med min gamle lyse 1 lags neglelak – det var væk på cirka 5 sekunder!
  Men ja, selvom det ikke er skrapt for fingrene så lad være med at tage en sniffer helt ned i dåsen – av i næsen! :)
  Endnu en gang tak for en hyggelig dag Eva… :)
  Kh Rikke

  Svar
  • EvaK

   Hej Rikke

   Ja den er fantastisk men ja, den er ikke mildere for næsen end de andre lakfjernere :D

   Selv tak og se så at kom til nogle flere arrangementer ;)

   Svar
   • Rikke

    Hej igen Eva!

    Nej, du har ret… :) Og nu har jeg ikke længere nogen undskyldning for at neglelak er for besværligt – en helt ny verden har åbnet sig for mig!

    Ja, men hvis du siger det så bliver jeg nok nødt til det!! :) Ej, det vil jeg hel sikkert også rigtig gerne… Så venter bare på der droppe noget ind i mailboxen!

    Ha’ en skøn dag!

    Kh Rikke

    Svar
 3. Lis+V

  Hejsa – kan man købe den på nettet nogle steder….er lidt lang til Kbh for mig :(

  Svar
  • EvaK

   Sephora har endnu ikke en webshop, så tror det bliver svært at få fingrene i den med mindre du kender nogen herovre som kan sende den til dig :( Ved dog at man på amazon kan få samme slags bare i andre mærker.

   Svar