Vil du have lange og perfekt buede vipper?

Så har jeg to tips til dig :)

Jeg HADER min vippebukker! Syntes bare det er sååå irriterende at stå og fedte rundt med, især fordi mine vipper er så stride at de når at falde ned igen inden mascaraen er kommet på. Også selvom den er varmet op. Derfor er jeg virkelig glad for at der findes permanent vippebuk. Det er så fantastisk at det faktisk undrer mig at der ikke er flere som benytter sig af det. Det tager cirka én time og så har du de smukkeste buede vipper i omkring otte uger. Det koster 450,- og du kan få tid til det her.

Hvis du så også føler de mangler lidt i længden, så kan jeg sige god for produktet Neulash (som faktisk vandt en Danish Beauty Award sidste år). Det eneste du skal gøre, er at smøre lidt langs vipperødderne hver aften inden sengetid og et par uger efter har du synligt længere vipper. Vi VED at det virker, for søde Daniela ofrede sig selv og brugte det på det ENE øje :)

Derudover kan den også redde overplukkede øjenbryn.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.