Fredags 5’eren // De bedste mascaras

Fra man starter med at bruge makeup og mange, mange, mange, mange år frem leder de fleste kvinder efter den perfekte mascara, men det er ikke altid lige nemt. Nogle giver længde, andre volume og helt andre en fin bue – der er også nogle som hævder at kunne det hele, men det synes jeg sjældent de gør.

Jeg bruger næsten aldrig den samme mascara to dage i træk og har altid en 4-5 stykker i rotation, men der er selvfølgelig nogle som er lige dét bedre end de andre og de fem vil jeg gerne dele med jer i dag.

Catchy Eyes fra Gosh

Jeg havde set denne mascara mange gange inden jeg prøvede den, men havde det svært med indpakningen (den er altså ikke for køn). Det skulle så vise sig at være en stor fejltagelse for det er en virkelig god mascara. Catchy Eyes giver godt med længde, en god bue og (med et par lag) en fin volumen.  Den bedste til dig som mangler lidt af det hele.

They’re Real fra Benefit

Jeg kører nu på min tredie tube They’re Real og det er der god grund til. Den giver virkelig lange vipper og adskiller dem pænt, samt den let kan bygges op til at give fylde. Derudover er tippen af børsten perfekt til at fange de yderste vipper, samt helt små hår. Den bedste til dig som mangler længde og har lidt vilde vipper.

Outrageous Volume fra Sephora

Hvis du ønsker godt med volume, så er Outrageous Volume mascaraen for dig. Det er lidt en one-trick-horse for den kan ikke rigtig andet end det, men jeg bruger den ofte oven på nogle af de mascaras som giver lange vipper for at give lidt ekstra og det fungerer perfekt. Den bedste til dig som allerede har lange vipper, men manger fylde.

Inimitable fra Chanel

Jeg har ganske vidst kun prøvet denne i tyrkis og gul, men virkningen må være den samme – fyldige vipper, ekstra længde og en pæn bue. Den giver ikke ligeså meget bue som Catchy Eyes, men man får nogle fantastisk smukke vipper af den og derfor egner den sig særligt godt til aftenbrug. Den bedste til dig som både mangler længde og fylde.

Illegal Length fra Maybelline

Det var lidt et tilfælde jeg kom til at prøve denne og først var jeg slet ikke glad for den på grund af børsten – lige indtil jeg lagde mærke til hvor genial den var til at skille vipperne ad og give længde. Jeg bruger den ofte til diskrete looks, hvor vipperne gerne må ligne sig selv – bare i en længere og flottere version. Den bedste til dig som mangler længde og kan lide det naturligt.

Hvad er jeres yndlings mascara?

 1. Mette K. Frederiksen

  Min yndlings er helt sikkert mascaraen fra Ellis Faas -den er intet mindre end fantastisk :)

  -Mette

  Svar
  • EvaK

   Jeg har aldrig rigtig gjort mig så meget i Ellis Faas, måske man skulle prøve snart… :)

   Svar
 2. Medina by GOSH Happening Mascara - Eva K

  […] overraskede mig for synes GOSH er gode til til at lave mascara (de har endda én af dem med på mit liste over top 5 mascaraer) og endda til en fornuftig […]

  Svar