Medina by GOSH Happening Mascara

Den sidste ting fra Medinas makeupkollektion jeg vil sige et lille ord om er mascaraen. Den er mit favoritprodukt fra kollektionen, hvilket i virkeligheden ikke overraskede mig for synes GOSH er gode til til at lave mascara (de har endda én af dem med på mit liste over top 5 mascaraer) og endda til en fornuftig pris.

happening2

Børsten har en passende størrelse, så de med lidt kortere vipper også kan få nytte af den. Happening giver både fylde og længde. Den klumpede en lille smule de første par gange, men det kunne nemt reddes ved at tørre børsten over en kleenex inden brug. Selvom jeg har flere af mine yndlinge på lager lige nu har jeg ikke brugt andet end Happening mascaraen siden jeg fik den – i kan se den på HER og HER.

Happening Mascara koster 129 kroner og kan findes i Matas.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.