Dagens Makeup // Sephora Glittering Eye Duos

For et par måneder siden var jeg til årets første julefest, hvor jeg blev introduceret for alle de kommende juleprodukter der netop har ramt Sephoras butikker. Jeg fik en masse gode sager med hjem og afprøver dem løbende – har allerede prøvet deres kunstige vipper med sølvglimmer.

Glittering Eye Duos består af en glitter (i en af de otte forskellige farver du kan se ovenfor) og en primer.

Da jeg stod og skulle prøve min smukke guldglitter fik jeg den ide at jeg ville prøve den på læberne i stedet for øjnene – der er det i hvert fald ligeså nemt at teste holdbarheden. Det er nemt at bruge fordi man har alt hvad man behøver i én og samme bøtte, samt man kan bruge fingrene til at påføre både primer og glitter (det betyder desuden at man ikke har glitter ud over det hele når man er færdig). Jeg brugte vådservietter til at fjerne det hele med bagefter og det gik fint, men man trænger dog til en ansigtsvask efterfølgende for meget af glitteret var rundt omkring i ansigtet – det rørte sig til gengæld ikke en millimeter inden da.

Jeg synes det var sjovt at lege med og jeg skal snart prøve den en tur på øjnene – måske jeg skal skaffe den aqua eller pink så der er lidt at veksle i mellem…

glitter_lips_2

glitter_lips_1

Ansigt:

  • HD Foundation fra Make Up For Ever
  • Prep+Prime Highlighter i Bright Forecast fra MAC
  • Pro Long-Wear Concealer fra MAC

Øjne:

Øjenbryn:

  • Aqua Brow fra Make Up For Ever

Kinder:

  • Bronzer fra Sephora

Læber:

  • Glittering Eye Duo i 05. Gold fra Sephora