Dagens makeup // Sort, sølv og kunstige vipper

Jeg blev lidt inspireret af at det var halloween i torsdags, så derfor blev det en lidt dyster makeup. På læberne har jeg brugt den sorte eye liner fra Medina by GOSH som lip liner med MACs Black Knight læbestift ovenpå og sluttet af med en sort øjenskygge fra Tromborg for at få den til at dække helt. Øjnene har jeg holdt nogenlunde simple – winged liner med Bobbi Browns gel liner, Tromborgs sorte øjenskygge på den våde kant og et sæt kunstige vipper med et strejf af sølv fra Sephora.

black1

  1. Dagens Makeup // Sephora Glittering Eye Duos - Eva K

    […] For et par måneder siden var jeg til årets første julefest, hvor jeg blev introduceret for alle de kommende juleprodukter der netop har ramt Sephoras butikker. Jeg fik en masse gode sager med hjem og afprøver dem løbende – har allerede prøvet deres kunstige vipper med sølvglimmer. […]

    Svar