Anmeldelse // Aveda Art of Nature kollektion (forår/sommer 2013)

 photo aveda_spring_2013_1_zpsc8d713b6.jpg

Aveda Art of Nature kollektionen består af:

  • 6 Petal Essence Single Eye Colour (180 kroner)
  • 1 Petal Essence Face Accents Trio (305 kroner)
  • 1 Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze (240 kroner)
  • 2 Nourish-Mint Smoothing Lip Color (200 kroner)
  • 2 Petal Essence Eye Definer (190 kroner)
  • 2 Nourish-Mint Lip Liner (235 kroner)

 photo aveda_spring_2013_2_zpsd2f55f8d.jpg
 photo aveda_spring_2013_3_zps1281e170.jpg photo aveda_spring_2013_4_zps8da16703.jpg photo aveda_spring_2013_5_zpsfd5ca932.jpg photo aveda_spring_2013_6_zpsaaf9fe22.jpg photo aveda_spring_2013_7_zps8a584c92.jpg

 photo aveda_ss_2013_2_zps7522de54.jpg
Fra venstre: Papyrus (frisk grøn med lidt shimmer), Cinnamon Bark (rødbrun med shimmer), Bare Bellis (sart gammelrosa med shimmer)

 photo aveda_ss_2013_5_zps3a8e8f1f.jpg
Fra venstre: Lantana (laksefarvet med shimmer), Lemongrass (dæmpet lys grøn med shimmer), Oceanica (frisk blå med shimmer)

 photo aveda_ss_2013_4_zps0f4554da.jpg
Oppe fra: Wild Indigo (mørkeblå eye liner), Jade Vine (græsgrøn eye liner), Barberry Bloom (Rød lip liner med orange undetoner), Cocoa Bean (mørkebrun lip liner)

 photo aveda_ss_2013_3_zps83df90bf.jpg
Hibiscus (Face Accents Trio)

 photo aveda_ss_2013_1_zps744d8e58.jpg
Oppe fra: Kukui (rødbrun lip gloss), Melochia Bloom (semi-transperant nude med varme undertoner), Cana (dækkende rød med varme orange undertoner)

Petal Essence Single Eye Color

På nær Cinnamon Birk og Lantana synes jeg ikke øjenskyggerne er de mest pigmenterede, men de kan let bygges op og er nemme at arbejde med og blende ud for at skabe et naturligt look. Holdbarheden har jeg været meget imponeret over – selv uden primer under har de kunne holde hele dagen og endda klare en lur på sofaen uden problemer.

Petal Essence Eye Definer

Eye linerne er de produkter fra kollektionen jeg har haft sværest ved at bruge. Farverne er rigtig flotte, men man skal simpelthen trykke så hårdt før der kommer noget på låget og og det er meget svært at få en jævn streg ud af dem. Til gengæld er der ikke en finger at sætte på holdbarheden.

Nourish-Mint Lip Liner

Disse linere havde jeg heldigvis langt mere held med. De er faste, men stadig bløde nok til at man let kan lægge en lige streg – eller bare fylde læberne helt ud og smide en klar gloss oven på. De har (som navnet røber) en minty smag/duft, men det er for mig hverken noget som trækker op eller ned.

Petal Essence Face Accents Trio

Denne er lidt svær for mig at anmelde for farven er virkelig dårlig til mig, men den vil være virkelig smukt til alle jer med en lysere hudtone. Hibiscus er godt pigmenteret (særligt den røde farve) og nem at blende ud, så selv dem som er lidt blush-forskrækkede kan være med her.

Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze

Lip glossen er praktisk talt dækkende, så for mig er det mere en super-glossy læbestift – dog er holdbarheden kun lidt længere end ved en traditionel lip gloss. Den er ikke klistret og meget behagelig at have på. Mintsmagen i lip glossen er lidt kraftigere end ved de andre Nourish-Mint produkter, men ikke noget overvældende.

Nourish-Mint Smoothing Lip Color

Læbestifterne har jeg været rigtig glad for. Melochia Bloom har lidt tendens til at lægge sig i linierne og kan føles en lille bitte smule tør, men det er ikke noget en læbebalm ikke kan kurere. Cana dækker godt, holder længe og tørrer ikke ud. Begge farver har en mild mintsmag.

 

 

 photo aveda_ss_look_zps54c4a494.jpg
Jeg har brugt Lantana på selve øjenlåget, Cinnamon Bark i globelinien og Lemongrass i inderste øjenkrog, samt Oceanica ved nederste vippekant og lidt Wild Indigo mellem vipperne. Hibiscus (alle tre farver) på kinderne og Melochia Bloom på læberme.

 photo aveda_ss_look_1_zps33559ef1.jpg
Her er det samme øjenmakeup, men med henholdsvis Cana og Kukui på læberne.

Produkterne er tilsendt til anmeldelse