Mine mest brugte eye liners (og budgetvenlige dupes)

Indlægget indeholder både produkter jeg har fået tilsendt og selv har købt

Eye liners er et undervurderet produkt. Med mindre vi taler flydende eye liner (f.eks. til winged liner) eller en sort/brun/nude kohl til den våde kant, føler jeg ikke eye linere får den opmærksomhed de fortjener. Har jeg en doven dag, men alligevel ønsker farve på øjnene, smider jeg en eye liner på nederste vippekant. Er jeg træt af min winged liner i sort, bytter jeg den ud med en eye liner blyant. Har jeg brugt “for mange” neutrale farver i min øjenmakeup, kommer jeg en farvet eye liner på den våde kant.

Her får du ni af mine mest brugte eye linere og fem dupes, der er mere skånsomme ved budgettet:

Sephora Long Lasting Kohl Pencil i Infinite Beige
Selvom jeg er storforbruger af sort eye liner på den våde kant, føler jeg af og til for at åbne øjet med en lys farve. Typisk når jeg bruger mørkere farver om dagen. Ved disse lejligheder bruger jeg altid Infinite Beige. Den er lys nok til, at skabe en illusion af større øjne, men ikke så lys, at det ser unaturligt ud.

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil i Rose Fuchsia
Skal der være knald på neonfarverne hiver jeg fat i Rose Fuchsia. Jeg bruger den både alene (f.eks. til winged liner), under øjenskygger for at intensivere farven og på den våde kant. Ja, jeg bruger den endda på læberne. Det er en virkelig smuk pink som er klæder både lys og mørk hud — uanset undertoner.

Aveda Petal Essence Eye Definer i Sea Fern
Dette er én af de nyere favoritter. Allerede da jeg swatchede den første gang, forelskede jeg mig i den. Sea Fern er en smuk blågrøn med mat finish. Jeg bruger den oftest alene, da jeg synes det er synd at “ødelægge” farven ved at komme øjenskygge ovenpå. Selvom Sea Fern hører til Avedas forårskollektion, er det en farve jeg vil bruge året rundt.

Dupe: Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Mainline

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Oil Slick
Når looket skal være meget mørkt, men det er for kedeligt med en almindelig sort, tages Oil Slick i brug. Denne sortgrå eye liner med sølvshimmer holder hele dagen (og aftenen), så den er også god under øjenskygger for at beholde intensiteten af øjenskyggen i mange timer.

NARS Larger Than Life Long-Wear Eye Liner i Rue Saint-Honoré
En af mine ældste favoritter og stadig den smukkeste mørkeblå eye liner jeg har set. Blå er langt fra min mest brugte farve, når det handler om makeup, men denne er tilpas mørk til den ikke clasher med mine varme undertoner.

Dupe: MAC Pearlglide Intense Eye Liner i Petrol Blue

favorit_eye_linere_1

MAC Kohl Power Eye Pencil i Mystery
Mystery var et impulskøb, men jeg har aldrig fortrudt det. Den dybe grønne farve med satin finish er perfekt til de dage, hvor jeg vil have en mørk øjenmakeup, men stadig ønsker lidt farve. Blyanten er lidt hårdere end hvad jeg normalt foretrækker, men farven er det hele værd.

Elizabeth Arden Precision Glide Eye Liner i Emerald
Desværre findes denne farve ikke længere, da den var en del af en limited edition kollektion. Fortvivl dog ej, for sørme om Sephoras eget brand ikke har en dupe (endda til væsentligt færre penge). Denne mørkegrønne eye liner, med et (næsten) metallisk finish, er genial på den nederste vippekant. Jeg bruger den ofte uden anden øjenmakeup end mascara, for at give et skud farve — uden det bliver for vildt eller prangende.

Dupe: Sephora Contour Eye Pencil 12HR Wear i Good Mood

Make Up Forever Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil i 2L
Denne kom i et sæt med seks forskellige farver og er den eneste jeg stadig bruger. Jeg bruger den både under nederste vippekant og på øjenlåget for at gøre mine brune øjenskygger mere mættede i farven. 2L er flot på alle hudtoner og den flytter sig ikke en millimeter, uanset hvor mange timer jeg har den på.

Dupe: Zoeva Grafic Eyes i New Glance

Elizabeth Arden Precision Glide Eye Liner i Blackberry 
Endnu et hit fra Elizabeth Arden, men modsat Emerald, er Blackberry stadig tilgængelig. Jeg ville ønske disse eye linere kom i flere forskellige (permanente) farver. De glider nemt på øjet, har en god holdbarhed og er lette at tone ud. Blackberry er mørkelilla med satin finish og jeg ynder at parre den med både farverige og neutrale looks — både under og over øjet.

Dupe: Zoeva Grafic Eyes i New Jewels

favorit_eye_linere_2