Tutorial // Smokey eyes med Tromborg

Efter Tromborg lancerede sine Natural Active Eye Power penne, er det blevet meget let at lave lækre smokey eyes på ingen tid. Jeg lovede for laaang tid siden at lave en tutorial og er hele tiden kommet fra det, men nu skal det være – enjoy :)

Du skal bruge:

 • Tromborg Natural Active Eye Power i Black
 • Tromborg Eye Shadow i Black
 • Tromborg Eye Shadow i Golden
 • Tromborg Mascara i sort
 • Sort kohl
 • Blending pensel
 • Flad øjenskygge pensel

Sådan gør du:

 1. Læg et godt tykt lag af Natural Active Eye Power på hele øjenlåget (stop lige inden globelinien, så der er plads til at tone farven ud), samt et let lag fra yderste undervippekant og cirka en tredjedel af vejen ind mod inderste øjenkrog.
 2. Brug en finger og ton farven ud – arbejd fra vipperne og opad. Lad farven under nederste vippekant være i denne omgang.
 3. Tag den sorte øjenskygge og læg på hele øjenlåget (stop igen lige inden globelinien), samt et tyndt lag på stregen under nederste vippekant.
 4. Læg Golden øjenskyggen i inderste øjenkrog og under brynet – den må gerne køres en lille smule ind over det sorte. Dette vil sørge for at øjnene ikke kommer til at se små/lukkede ud på grund af al det sorte.
 5. Brug din blending pensel til at tone den sorte farve ud – arbejd altid fra vippekanten og opad+udad. Ved yderste øjenkrog skal du være opmærksom på at farven ikke kommer for langt ned, da dette vil give “hænge” øjne – vi vil gerne give en cat-eyes effekt.
 6. Brug den flade pensel til at tone farven på underste vippekant ind mod inderste øjenkrog, men sørg for du højest når 2/3 ind mod øjenkrogen.
 7. Blend det hele godt ud.
 8. Giv et godt skud mascara
 9. FÆRDIG!

Tip: Hvis du gerne vil have et meget intenst look, så læg lidt sort på den våde kant – bare husk at lade den være lidt åbent ved begge øjenkroge, så øjnene ikke ser for små ud. Den flade pensel og den sorte øjenskygge kan sagtens bruges til dette formål. 

 

 1. Teresa

  Flot :) jeg har en del jumbo eye pencils fra NYX som jeg bruger på samme måde.

  Svar
 2. Erik

  Hold da op de er fede. Ville ønske mn øjne låg kunne se sådan ud

  Svar