Tutorial til påføring af kunstige vipper (video) + Eylure giveaway

Konkurrencen er sponsoreret af Eylure

At bruge kunstige vipper, er relativt nyt for mig. Jeg prøvede at give dem et forsøg nogle år tilbage, men det virkede slet ikke og jeg gav hurtigt op. I sommer mødte jeg så Eylure og de ændrede mit syn på kunstige vipper. Nu bruger jeg dem både til fest og til hverdag. Grunden til jeg er så begejstret for netop Eylures vipper er, at de er lette at påføre, limen holder hele dagen (og aftenen) og de kan bruges mange gange inden de skal udskiftes.

Det bedste af det hele er, at jeg kan have et sæt til enhver lejlighed. Uanset om jeg bare vil have lidt ekstra længde på eller om jeg vil gå linen ud med et sæt der både giver længde og fylde — så selv Bambi ville blive misundelig — kan jeg finde et sæt Eylure-vipper der passer. Netop derfor er det mig også en fornøjelse, at kunne glæde to heldige læsere med et gavesæt fra Eylure.

De to gavesæt indeholder:

 • 1 sæt vipper i Lengthening 116
 • 1 sæt vipper i Volume 100
 • 1 sæt vipper i Neutrals 031
 • 1 sæt vipper i Exaggerate 143
 • 1 Firm Brow Pencil (valgfri farve)
 • 1 Brow Palette (valgfri farve)
 • 1 Brow Tame & Define Wax

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at udfylde felterne nedenfor med navn og email. Konkurrencen bliver lukket for tilmeldinger tirsdag den 22. marts og vinderne får direkte besked via mail og vil blive offentliggjort her på bloggen umiddelbart efter lodtrækningen. Vinderne har tre dage til at svare, før der vil blive trukket nye.

Held og lykke.

 1. KARINA SØRENSEN

  virkelig virkelig den smukkeste gave & ikke mindst tanke fra dig kære Eva <3 jeg ønsker mig af hele mit hjerte at vinde sådan et smukt sæt <3 du er virkelig så smuk Eva <3 kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3

  Svar
 2. Stine S

  Det ser vildt godt ud! Jeg er nødt til at komme igang med at øve mig. Jeg bruger kun falske vipper jule- og nytårsaften, og ærligt jeg synes det er møgsvært. Klara Holm har lavet en video på youtube med Eylure, hvor hun siger, at man skal klippe yderst af vippen, hvis den er for lang og det tror jeg også jeg har set en engelsk youtuber gøre. Hvad mon er rigtigt eller er det ligegyldigt? :)

  Svar
  • EvaK

   I virkeligheden findes ‘rigtigt’ og ‘forkert’ slet ikke, når vi taler om makeup – det er en smagssag. Grunden til jeg hellere vil klippe af inderst, er fordi de længste hår sidder yderst og dem vil jeg gerne beholde. Det er primært pga længde (og fylde) jeg bruger kunstige vipper og derfor ville jeg synes det var fjollet at klippe de længste af ;)

   Svar
 3. Maria L

  En virkelig fin video du har lavet, med tydelig næroptagelse og flot lyssætning. Man kan se det hele. Og det ser nemt ud :) men det kræver nok øvelse.

  Svar
  • EvaK

   Mange tak, Maria :) Det er en smule svært i starten, men med god teknik og lidt øvelse, bliver man hurtigt god til det ;)

   Svar