De 5 bedste mascaras

At finde den perfekte mascara, er ikke nemt, da jeg fra naturens side har meget korte vipper, der (næsten) går nedad. Fordi jeg har så besværlige vipper, har jeg høje krav til mascaras og det er meget få der fanger mig og bliver købt igen. Over de seneste fire-fem år, er der faktisk kun fem jeg har brugt op, savnet og genkøbt.

Benefit They’re Real (210 kroner)
Dette er én af de første mascaras jeg blev hooked på. They’re Real giver lange vipper, der er flot adskilte, og den specielle børste gør det muligt at fange både de helt korte og de vilde vippehår. Et andet plus ved denne mascara er, at den nemt kan bygges op med flere lag, uden at klumpe eller tynge vipperne.

Urban Decay Perversion (180 kroner)
Jeg bruger ofte mere end én mascara ad gangen, men når jeg er presset på tid og skal nøjes med en enkelt, er det denne jeg griber efter. Perversion giver både længde, fylde og definition — uden at klumpe eller blive voldsom. Desuden føles den meget let på vipperne og drysser ikke.

Benefit Roller Lash (195 kroner)
Dette er den ultimative mascara, hvis du ønsker meget adskilte og buede vipper. Roller Lash giver også lidt længde, men det er den flotte bue, den vinder på. Jeg bruger typisk Roller Lash først, for at adskille og give en smule definition, og bagefter bruger jeg en mascara der giver mere fylde og længde.

Too Faced Better Than Sex (175 kroner)
Når der virkelig skal være smæk på vipperne, bruger jeg Better Than Sex. Den giver det jeg kalder dukke-vipper og selvom den primært giver fylde, fungerer den også på korte vipper. Den er især god med Roller Lash under, hvis du ønsker meget intense vipper — f.eks. med en kraftigere øjenmakeup eller winged eye liner.

GOSH Catchy Eyes (109,95 kroner)
Catchy Eyes minder meget om Roller Lash. Den adskiller ikke vipperne ligeså meget og buen er lidt svagere, men til gengæld er den mere effektiv når det kommer til volume og længde. Den kræver en 2-3 lag, men så giver den også smukke vipper, uanset hvor korte/tynde de er.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.