Escentric Molecules – duft eller udstråling?

Den første og eneste duft jeg nogensinde er blevet direkte afhængig af er fra Escentric Molecules. Jeg er elsker når ting er nyskabende og unikke (det har i nok opdaget efterhånden, hehe). Næsen som står bag duftene er Geza Schoen, som vi kommer nærmere ind på senere.

Første generation (som nok også er den mest populære) er skabt på molekylet “Iso E Super” som egentlig findes i mange parfumer, men i en meget lille dosis. Iso E Super udvikler sig kun når det kommer i kontakt med din varme hud. Det er mere en effekt end det er en duft, for det giver en feromonlignende virkning og en udstråling uden lige. Jeg får komplimenter stort set hver gang jeg har den på, både fra venner og fremmede mennesker på gaden og i butikker.

Molecule 01 indeholder kun Iso E Super. Den dufter forskelligt på alle, men er altid varm med bløde trænoter. I 10 timer forsvinder den for så at vende tilbage igen og igen. Desværre er det ofte sådan at det mest er andre som kan dufte den på dig. Jeg får kun fornemmelsen af den en sjælden gang i mellem, men når nu jeg får så mange komplimenter gør det ikke så meget ;)

Escentric 01 har en koncentration af Iso E Super på 65%, men har derudover også pink peber og grøn lime i sig. Den kan du bedre selv dufte ind i mellem.

Molecule 02 er den rene essens fra ét aromamolekyle, der er naturidentisk med ambroxan. Denne duft er mere frisk og mineralsk end 01’eren.

Escentric 02 består af ambroxan, violrod, hyldeblomst og vetiver. Den er ligesom Molecule 02 frisk, men udvikler sig til en varm, sensuel og forførende aura.

Molecule 03 er baseret på forfinet vetiver. Der er lidt mere pondus i denne end Molecule 01 og 02, så jeg får oftere fornøjelsen af selv at kunne dufte den. Stadig frisk, men lidt mere krydret en de andre.

Escentric 03 indeholder ligesom makkeren vetiver, men også grønne peberkorn, egyptisk jasmin og cedertræ. Den er mere mørk og eksotisk end de fem andre dufte og egner sig efter min mening rigtig godt til mænd.

Hvis du er til sofistikerede og unikke duft, samt kan tåle at få komplimenter fra fremmede så er Escentric Molecules helt sikkert noget for dig. Alle seks duft er på 100ml og de koster mellem 750-950kr. Du kan finde dem lige HER.

 1. Lili

  Hej Eva!

  Jeg er lige faldet over din blog – og jeg tror det bliver en af yndlingsbloggene, for jeg har sgu længe synes der manglede en blog som fokuserede udelukkende på lækre produkter og GODE produkter!
  Så helt klart thumps up!

  Også har jeg et spørgsmål til dig angående hudplejerutiner, fordi det er du jo tydeligvis kyndig i :D
  Ved godt det er det forkerte indlæg at poste det i, men altså ;).

  Ville bare høre om den myte med at man allerhelst skal bruge den samme plejeserie i både renselotion, skin tonic og creme er rigtigt, eller om det ikke gør den store forskel hvis man mixer og matcher lidt imellem mærker og plejeserier?

  Svar
  • EvaK

   Velkommen til :)

   Jeg har lidt en fod i hver lejr med hensyn til loyalitet. Der sker absolut intet ved at have lidt forskellige produkter, så man skal ikke droppe sin yndlingsrens bare fordi den ikke passer til resten af ens produkter. På den anden side laver mærkerne ofte produkter som arbejder sammen, så hvis du ikke bruger en hel serie vil du desværre gå glip af den ekstra effekt. Mit endelige svar må nok være at man ikke behøver være fanatisk med ét mærke, men heller ej have en hel fane af forskellige mærker stående på badeværelset. Alting med måde ;)

   Mvh
   Eva

   Svar
 2. Skøn graviditet #2 // Duft uden parfume - Eva K

  […] Tip: Hvis du vil vide mere om Escentric Molecules skrev jeg et længere indlæg om dem som du kan tjekke ud lige her. […]

  Svar