Læsernes top 5 sommerdufte

På Beautybrevet havde jeg for noget tid siden en giveaway med én af mine yndlingssommerdufte, Gorse fra Laboratory Perfumes, og jeg opfordrede i den anledning til at i skønne abonnenter delte jeres egne favoritter. Listen bød på mange forskellige parfumer, men der var alligevel nogle klare topscorere og dem får her:

  1. Molecule 01 fra Escentric Molecules
  2. Skin fra CLEAN
  3. Happy fra Clinique
  4. Daisy Dreams fra Marc Jacobs
  5. Miss Dior fra Christian Dior

Molecule 01 “vandt” stort, men det forstår man også hvis man kender den (og hvis ikke du gør, findes den lige her). Hvis vi kigger på det mest populære brand, var det CLEAN som løb med sejren. Næsten alle deres varianter blev nævnt, men særligt Skin, Air og White Woods er populære.

Mine egne sommerfavoritter er ikke iblandt de fem her, men jeg er stor fan af Molecules-duftene og Skin har jeg på ønskelisten.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.