Min yndlings vinterbehandling

Jeg er sådan en af de mennesker som altid fryser om vinteren og det tager mig evigheder at blive varmet op igen. Derfor elsker elsker elsker jeg at få en hotstone massage.

Grunden til man startede med at massere med de varme lavasten er, at der engang var stammer som troede at der var guder i vulkanerne og de prøvede derfor at gnubbe stenene mod huden for at få noget guddommelighed.

Stenene bliver varmet i et kar med vand og holder, på grund af det høje indhold af magnesium, rigtig godt på varmen. Fordi stenene er så varme svarer ét massagetag med dem, til 10 uden. Så det er en dybdegående, men samtidig blid massageform.

Resultatet er en dejlig gennemvarmet krop og et afslappet sind. Det kan man da ikke andet end holde af.

Har i en yndlings massage/behandling?

 1. Søs

  Jeg kan godt lide en massage hvor, der bliver trykket til! :D

  Svar
  • EvaK

   Det kan også være rigtig rart. Måske ikke imens det står på, men det er rigtig dejligt bagefter ;)

   Svar
 2. Sandra Klenz

  Jeg indfører snart hotstone i min klinik! :D

  Svar