Top 5 neglelak brands

Efter jeg lavede de tre indlæg om alle mine lakker (HER, HER og HER), blev jeg spurgt lidt mere ind til mærkerne og derfor har jeg lavet en lille oversigt over mine fem yndlingsmærker. Her kan i se hvad jeg synes om deres holdbarhed, pris og kvalitet, samt min top 5 fra hvert mærke :)

 

Essie er helt klart det dominerende mærke i min lak skuffe. Med deres 100 kr (eller nogle gange 30-70 kr på nettet) er de et mærke hvor alle kan være med. Dækkeevnen er super god og de kræver sjældent mere end 1-2 lag. Holdbarheden er god, men ikke fantastisk. Som regel holder de en 2-3 dage før de begynder at chippe. Penslen er efter min mening lidt for smal, men lakken er stadig nem at påføre. Et andet stort plus ved Essie er at de har MANGE farver at vælge imellem og de har både et stort udvalg af de klassiske og neutrale, men også de mere spændende farver.

OPI er også flot repræsenteret i min samling. De ligger lidt dyrere end Essie med deres 125 kr, men kan mange steder på nettet findes lidt billigere. Penslen er flad og lakkerne har altid en virkelig lækker cremet konsistens hvilket gør at OPI påføres som en drøm. Jeg synes klart de er de nemmeste at arbejde med og de dækker som regel ved 1-2 lag. Udvalget af farver er ikke helt ligeså spændende som hos Essie, men de er godt med. Holdbarheden ligger hos mig på en 4-5 dage, hvilket er rigtig godt (har jo hænderne i vand nærmest hele dagen lang :) )

Dior er et helt “nyt” mærke for mig. Det var New World Purple som fik overtalt mig til at prøve dem af og det skulle jeg have gjort for længe siden. Holdbarheden på disse lakker er helt fantastisk – en hel uge gik der før den chippede. Desværre synes jeg der er lidt langt mellem de virkelig gode farver og til 185 kr skal det altså være en smuk og unik farve jeg ikke kan finde billigere hos OPI eller Essie. Nu har jeg endnu ikke prøvet så mange af deres lakker, men mit indtryk er at de dækker ved 1-2 lag. Penslen er helt flad og lidt afrundet. Man skal lige vænne sig lidt til det, men når man så har det kan man nøjes med to strøg per negl.

Deborah Lippmann er uden tvivl mest kendt for sine glitterlakker, men det er lidt synd for når man kigger hele sortimentet igennem er der også en masse flotte “almindelige” lakker. Jeg er blandt andre blevet helt pjattet med Hit Me With Your Best Shot. Penslen er ret standard, ikke noget fancy men den fungerer helt fint. Dækkeevnen er desværre ikke synderligt god, så de kræver i hvert fald tre lag før de dækker 100%. Prisen er i den lidt dyre ende på cirka 140 kr (glitterlakkerne koster lidt mere). En manicure holder et par dage med de almindelige lakker, hvorimod glitterlakkerne holder evigheder.

Jeg kan ikke lade være med at få lidt kriblen i kroppen, hvor gang der kommer en ny kollektion ud fra Chanel. De kan altså bare noget med farver som ingen af de andre kan. Ingen kan få så meget hype omkring sine lakker som Chanel. Desværre er min erfaring at det er lidt knald eller fald med kvaliteten af dem og det er lidt ærgeligt når de koster 180 kr stykket. Heldigvis virker det som om de er ved at blive lidt bedre til at få konsistensen på plads, men den smukke Mimosa var intet mindre end forfærdelig at lægge på. Lakkerne har en god dækkeevne (1-2 lag) og penslen er nem at arbejde med. Holdbarheden ligger på 4-5 dage hos mig før de begynder at chippe.

Kunne godt tænke mig at høre hvad jeres favoritmærker er? :)

 

  1. Benedikte

    Hej Eva!
    Jeg er ret vild med Rimmels lakker – mest fordi den meget brede børste gør dem super nemme at lægge på, og der kun skal et enkelt strøg til.

    Svar
    • EvaK

      Har endnu ikke prøvet Rimmel, men det lyder lidt som om de har samme pensler som Dior. Når man har vænnet sig til det er det nu meget rart med de brede pensler :)

      Svar