Sleek goodies

Der er bare ikke noget bedre end når man kommer hjem fra en lang dag på arbejdet og finder en dejlig pakke med skøn makeup :)

Det var ved at være et stykke tid siden jeg sidst har købt noget fra Sleek Makeup, så da min søde veninde sagde hun gik og overvejede at lægge en bestilling ind tænkte jeg at jeg da ligeså godt kunne hoppe med på den vogn fordi Sleek er blevet en klar favorit blandt øjenskygge mærker.

Jeg fik købt to paletter (Acid og Original), en blush, en Pout Polish og en Pout Paint. Øjenskyggerne og blushen ved jeg er af god kvalitet for dem har jeg allerede nogle stykker af, men de to læbeprodukter har jeg endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve så det glæder jeg mig til.

 1. Annette

  Hej. Håber du smider et billed ind med et par forslag med Original palette. Har købt den men bruger den sjældent. Mangler inspiration.

  Svar
  • EvaK

   Hej Annette

   Jeg bruger paletten hele denne uge og smider alle 7 looks op bagefter :)

   Svar
 2. Annette

  Ingen søndags stener?! Så vil vi hvert fald ha Original palette looks. Alle 7;))

  Svar
  • EvaK

   Jeg har simpelthen holdt ferie så det batter, men jeg skal nok oppe mig lidt nu :)

   Svar