Battle // Sleek Makeup Pout Paint vs OCC Lip Tar

Efterhånden er der en del forskellige produkter til at farve læberne med. Der er både klassisk læbestift, lip gloss, laquers og lip stains, men en af mine personlige favoritter er de højt pigmenterede, flydende læbefarver. Fordelen ved dem er, at man nemt kan blande dem på kryds og tværs og derved skabe sin helt egen unikke farve. Desuden er holdbarheden god og de er enormt drøje/billige. PhotobucketSleek Makeup Pout Paint (cirka 38 kroner) Pout Paint har en lækker cremet konsistens som er meget nem at arbejde med og en lille dråbe er nok til at give en 100% dækkende læbefarve. Den har et let glossy finish som forsvinder i løbet af dagen. Farven holder ikke hele dagen uden opfrisker, men stadig på niveau med en semi-mat læbestift. Pout Paint findes i 11 forskellige farver, heriblandt en blå og en hvid som primært bruges til at skabe nye farver med. PhotobucketObsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar (cirka 88 kroner) Lip Tar er let flydende og en lille smule klistret, men dette ændrer sig dog når farven har “sat sig” – en har også en diskret peppermynteduft/-smag. Det kan være nødvendigt at ryste tuben lidt inden brug, da farven og olien godt kan skille. Pigmenteringen er helt i top (dækker 100%) og holdbarheden svarer til en mat læbestift, så den kan klare drikke og let spisning uden de store problemer. Det er nødvendigt at bruge en læbebalm under disse farver, da de er lidt til den tørre side (præcis ligesom matte læbestifter). Lip Tar findes i et væld af farver (mener der er omkring 40) og der er både sort, hvid, gul, blå og grøn til at skabe nye farver med.

Holdbarhed: Selvom de begge to har en anstændig levetid, så er det uden tvivl Lip Tar som holder bedst.

Konsistens: På grund af den lækre cremede konsistens må jeg holde med Pout Paint her – den er både let og blød at arbejde med.

Udvalg: Lip Tar har både det største og bedste udvalg, samt der jævnligt kommer flere til – modsat Pout Paint.

Pris: De 38 kroner Pout Paint koster må siges at være en anstændig pris for en læbefarve i god kvalitet.

Pigmentering: Jeg har har ret svært ved at vælge her, for jeg synes de to ligger ekstremt tæt. Hvis jeg SKAL vælge så er Lip tar nok en lille-bitte-mikro-smule mere pigmenteret.

Der er både fordele og ulemper ved begge mærker, men det kommer helt sikkert til at være Lip Tar kollektionen som bliver udvidet først.

 1. Rikke

  Jeg må simpelthen snart afprøve en af de her… :)

  Svar
 2. Josephine lang

  Hvor har du købt din lip tar? Jeg har ledt og ledt, men kan simpelthen ikke finde dem nogen steder:/

  Svar
  • EvaK

   Jeg har købt dem i New York, for de forhandles desværre ikke herhjemme :(

   Svar
 3. Laura

  Som en anden spørger, hvor har du købt lip tar? Har også ledt uden resultat :(

  Svar
  • EvaK

   De er købt i New York og jeg har desværre ikke fundet nogen som forhandler dem herhjemme :(

   Svar