Chanel polish // Attraction + Delight

Jeg har ikke købt en Chanel lak i et heeeeeelt år, så jeg fik den lyse ide at jeg skulle købe to styks lige inden jeg skal i gang med efterårsfarverne :D

Når jeg vælger Chanel lakker er det meget vigtigt for mig at det er de mere specielle farver og de må absolut ikke ligne noget af det jeg har i forvejen – ellers er det sgu lidt meningsløst at smide 180 kroner efter dem.

Photobucket
Delight har jeg længe vidst jeg gerne ville eje, men jeg har aldrig kunnet finde den. Jeg ved ikke hvornår den landede i de danske butikker, men skønt den endelig kom. Farven leder tankerne en smule hen på en sommerlig udgave af Graphite fra sidste års efterårskollektion. Den ligner en ekstremt shimmery sammensmeltning af guld, sølv og bronze (hvem sagde OL?) og den er smuuuuuuk. Delight er næsten dækkende ved et enkelt lag og den er super nem at lægge.

Photobucket
Attraction var lidt et impulskøb fordi nogle af de andre jeg egentlig havde planlagt at købe ikke levede op til forventningerne da jeg så dem live. Det er en hvid perlemor og slet ikke en farve jeg havde forestillet mig ville ende hjemme hos mig, men jeg synes den er virkelig fin. Dog skal man have tungen lige i munden når den skal lægges for når det er så lys en farve OG perlemor er det uundgåeligt at den striber, så tricket er at få striberne til at ligge lige så det ser pænt ud. Selvom den er hvid dækker den enormt godt og to lag er rigeligt.

 1. Guapizimo

  Delight har aldrig fanget mig da jeg så den i flasken, men ORV hvor er den pæn på dine negle!

  Svar
 2. nuria

  Nøj hvor er jeg ærgerlig over jeg ikke købte delight da der var 25% i matas – der i mod købte jeg også Attraction – heller ikke planlagt! hehe. Og den er jeg blevet vildt glad for, men ja, den er ikke helt nem at arbejde med..

  Svar
 3. Julie

  Hej Eva

  Har du “opsnuset”, hvornår Chanels efterårskollektion kommer i butikkerne?

  Svar
 4. Karen Blum

  Har – selvfølgelig ;o) – også Delight – den er et hit:o)

  Svar
 5. Christina K

  Godt tænkt! Jeg synes, at Delight er rigtig flot, og kan ærgre mig en lille smule over, at jeg ikke købte den mens tid var.
  Til gengæld købte jeg først Island, som var den mere neutrale lak med et twist, som jeg lige stod og manglede. Holiday hapsede jeg ved samme lejlighed!
  Attraction er også flot; og den købte jeg af helt nostalgiske grunde.
  Begge lakker ser flotte ud på dine negle!
  Med Chanels lakker skal man ikke tøve for længe – det burde jeg efterhånden have erfaret!!

  Svar
  • EvaK

   Tror stadig godt du kan nå at få fingrerne i Delight hvis lysten er der ;) Nej man skal være hurtigt ude hvis man vil lege med, haha :D

   Svar