Søndags pedicure med MANGE billeder

Beklager stilheden over weekenden, men jeg har simpelthen haft for travlt til at blogge.

For at gøre det godt igen, får i lige endnu en af mine rutiner med en god omgang billeder til :)

Fodbadet må man godt gøre lidt ud af. Det er lidt forskelligt hvad jeg bruger i det, men i dag brugte jeg en fodbadesalt fra CNDs Raw Earth serie. Den går ind og blødgører, beroliger og fjerner eventuel lugt (ja det kan jo ske når man har fødderne lukket inde i vinterstøvler dagen lang). For at gøre det ekstra lækkert drypper jeg et par dråber af min aromatiske essens fra Jurlique i – den samme som jeg bruger til mit aftenritual.

Jeg elsker at sidde og hygge med mit fodbad, så det er ikke her jeg sparer tid. Wellness er ikke kun produkter og behandlinger i sig selv – det er hele atmosfæren omkring det du foretager dig. Lidt god musik,  et duftlys eller en dejlig kop kvæde te med en hjemmebagt cookie gør oplevelsen fuldendt.

Imens fødderne stadig er i badet fjerner jeg det værste af den tørre hud. Ikke noget med at overdrive, men giver lige hele undersiden af foden en grundig tur. Bagefter skrubber jeg så overfladen bliver fin og blød. Normalt bruger jeg en hjemmelavet scrub (den skal jeg nok give jer opskriften på en anden dag), men havde igen lidt af en fra CND tilbage. Husk også at give negle/neglebånd en tur med skrubben.

Fordi jeg bruger en fodscrub med olie i, så tørrer jeg ikke fødderne helt. Nøjes bare med at duppe dem tørre, så jeg ikke fjerner alle de gode plejende olier. Til sidst bruger jeg håndklædet til at skubbe neglebåndene ned.

Jeg har MEGET tørre fødder, så jeg bruger Mayday Mayday fra REN til at smøre ind med efter fodbadet. Jeg undgår dog tæer og negle hvis jeg skal have lak på til sidst, ellers kan det godt volde problemer. Lak + fedtede negle = et værre rod. Vær særligt god til at massere hælene ind, da det oftest er der man får tør/hård hud.

Så skal neglene files. Hvis de er længere end hvad man gider file, så kan man eventuelt lige bruge en klipper til det værste og så rette dem til med filen bagefter. Her skal man lige være opmærksom på at neglene på fødderne har bedst af at være lidt “firkantede”, så ikke noget med at runde dem ned. Du skal file dem lige over og så runde en lille smule til i hjørnerne. Når det så er gjort tager jeg en basecoat på. Lige nu bruger jeg den fra Seche Vite, men den er virkelig dårlig – så jeg glæder mig til at vende tilbage til CNDs Sticky Basecoat.

I dagens anledning valgte jeg at tage min nye (og eneste) Dior lak på. Skulle lige vænne mig lidt til den finurlige pensel, men den var faktisk ganske fin og nem at lægge på. Farven synes jeg er super flot og overvejer lidt om den også skal pryde fingrene lige om lidt.

Jeg bruger også topcoat fra Seche Vite. Den er jeg til gengæld rigtig glad for, da den tørrer fantastisk hurtigt. Når lakken er helt overfladetør tager jeg min SolarOil på og masserer den godt ind omkring neglene og på neglebåndene. Tørre neglebånd ser altid nusset og grimt ud, så det er nok det vigtigste ved både en pedicure og manicure.

Til allersidst giver jeg lige endnu en tur med min REN balm, for nu er første lag trukket ind og de kan nu klare en omgang mere. Dette betyder at jeg kan gå en hel uge for de igen skal pusses om (det skal dog lige nævnes at jeg ALTID smører dem ind efter badet).

TADAAAA! Så er der friske og lækre fødder igen. Jeg tager denne tur et par gange om måneden, eller bare når jeg synes de trænger. Husk at man også skal være god ved fødderne selvom de er pakket ind hele vinteren. Det er trods alt dem som bærer dig gennem livet ;)

Hav en dejlig søndag

 

 

 

 

  1. Giv dig selv lidt selvforkælelse på 10 minutter - EvaK.dk

    […] trods fødderne stadig er pakket godt ind, kan de sagtens trænge til en kærlig hånd og du kan finde en guide til min pedicure lige her. […]

    Svar