Giv dig selv lidt selvforkælelse på 10 minutter

Ahhh, søndag. Dagen vi både elsker og hader, fordi vi har fri (yay) og fordi vi skal gøre klar til en ny uge (nay). Jeg bruger ofte min søndag på, at få gjort lidt ekstra ved mig selv. Om det er en manicure, ansigtsbehandling eller en god skrubbetur af kroppen, betyder ikke så meget. Det der betyder noget er, at du er god ved dig selv. For du fortjener det. Så tjek mine links nedenfor og lad dig inspirere til lidt selvforkælelse — uanset om du har hele dagen eller kun 10 minutter at bruge på det.

God fornøjelse.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.