De mest irriterende produkter på mit badeværelse

Egentlig havde jeg glædet mig rigtig meget til at afprøve disse to hårprodukter fra Leonor Greyl for jeg har hørt mange tale varmt om mærket, men skuffelsen var fæl. Aldrig i mit liv om jeg er blevet så irriteret på et produkt.

Shampooen er ekstremt flydende og i og med den er på en tube, kan man ikke undgå at få det ud over det hele. Det betyder at jeg enten skal bruge fire gange så meget shampoo som normalt og få tørt hår eller jeg bliver nød til at smide det meste ud. Tørt hår eller spild? – jeg hader begge dele. Olien har jeg slet ikke fået brugt for den størknede i flasken inden jeg nåede at bruge den. Begge dele dufter meget kraftig af… ja… duften minder mig om når min farmor kom hjem fra damefrisøren og havde fået permanentet sine lokker. Det er egentlig en hyggelig duft med gode minder, jeg gider bare ikke selv dufte af 81-årig dame.

Er der nogen af jer som har prøvet produkter fra Leonor Greyl, for så vil jeg meget gerne høre hvad i synes?

 1. Rikke

  Hej Eva!
  Ja, jeg har prøvet olien, som jeg faktisk synes er ganske udmærket… Men havde samme problem! Prøv at holde den under den varme hane lidt tid, så burde der være lidt der smelter igen og som du så kan bruge… Ellers i perioder, hvor der har været varmt har den været helt “optøet” – meget mærkeligt produkt! Men virkningen er nu fin nok…
  Kh Rikke

  Svar
  • EvaK

   Hmmm, jeg må se om jeg får tålmodighed til den på et tidspunkt :D Hvad synes du så om shampooen?

   Svar
 2. Mia

  Hej Eva

  Kan du ikke skrive lidt om din favorit primer og serum ?
  Har også hørt godt om Chanels vitalumiere foundation og Dior skin perfect hydra life , som begge skulle være gode til fugte huden. Kunne du lave anmeldelse om disse produkter også?

  Tak
  Hilsen en fast læser.

  Svar
  • EvaK

   Hej Mia

   Primers og serummer vil jeg meget gerne komme med favoritter på snarligt. De to foundations ved jeg ikke helt hvornår jeg får mulighed for at prøve da det ville være noget jeg selv skal smide penge efter og lige nu har jeg rigeligt så det ville være et temmeligt overflødigt køb :)

   Svar