Fall 2012 // MAC Styleseeker

Selvom jeg synes det er skønt der endelig er godt vejr og jeg nyder sommeren i fulde drag, så er efteråret alligevel min yndlings tid. Efterårsfarverne appellerer mere til mig – både med tøj og makeup. Nu har jeg jo lige fået mine første sensommer sager ind af døren, men det er selvfølgelig ikke det eneste jeg skal eje for MAC har skønne ting i godteposen. Styleseeker (som kollektionen hedder) ser fantastisk ud og jeg har allerede lavet en lille liste over de ting jeg skal se nærmere på.

Der er både øjenskygger, læbestifter, blush og fluidliners jeg kunne tænke mig at få fingrene i – der er sågar en neglelak. Det eneste jeg ikke rigtig har nogen forestilling om at eje, er deres lipglass (som heller ikke er med på billedet). Så synes jeg NARS’ er bedre ;)

Er der noget fra Styleseeker i kunne tænke jer? I kan tage jer et nærmere kig på tingene hos Temptalia :)