Anmeldelse // Purely Professional

For nogle måneder siden var jeg til et event for det danske mærke Purely Professional og i den anledning modtog jeg nogle produkter, men jeg har helt glemt at skrive om dem. De fandt nemlig ret hurtigt faste pladser på mit badeværelse og blev en del af min daglige skønhedsrutine, men nu synes jeg det var på tide at dele min oplevelse med jer.

Det første jeg prøvede var shampooen og håndsæben. Hand Cleanser var jeg vild med fra første færd. Jeg elsker at den er duftfri og mild så min søn også kan bruge den (han elsker at vaske hænder), men at den stadig er pæn så den stadig må stå fremme når der er gæster – ja, så forfængelig er jeg :D . Shampooen tog lidt længere tid at få varme følelser for. Det var meget nyt for mig at den ikke skummede helt vildt ligesom alle de ande jeg har brugt igennem årene, men jeg kunne hurtigt mærke at mit hår kunne lide det. Når man har krøller som jeg har døjer man med kronisk tørt hår, men efter Purely Professional shampooen er kommet til har jeg skåret kraftigt ned på mit forbrug af både conditioners, olier og kure. Ligesom håndsæben er den duftfri, men jeg synes alligevel den dufter rent – meget rent og lækkert.

Facial Cleanser og Repair Cream var de næste i rækken. Ansigtsrensen er på pumpe og kommer ud som en silkeblød skummet sag. Selvom jeg jo normalt undgår skummende renseprodukter på grund af min evigt og altid fugttørre hud, så har denne alligevel været min faste morgenrenser i en måneds tid – synes der er andre renseprodukter som egner sig bedre til at fjerne makeup (foundation, pudder og deslige) og derfor bruger jeg den ikke om aftenen. Huden føles ren, frisk og blød efter afrensningen. Repair Cream fik jeg to af – en i krukke og en på tube – og det var nok meget godt for de er begge blevet brugt flittigt siden de dumpede ind af døren. Tuben holder til på badeværelset/i tasken og krukken hører hjemme på hårplejehylden, for den er helt igennem genial til at holde styr på mine krøller. En lille dut varmes op i hånden og i hårspidserne, så er der lækre krøller. Den har også reddet tørre fødder og ben og jeg VED den bliver uundværlig her til vinter.

Det er lang tid siden jeg har været så begejstret for et nyt mærke og særligt et som er så mildt at det kan bruges af hele familien, men alle fire produkter har ramt plet i vores lille hjem og jeg glæder mig til at afprøve flere af deres lækkerier.