Fredags 5’eren // Budget køb

Vi fortsætter lidt endnu med Fredags 5’eren :) Denne skønne fredag handler det om gode produkter til få penge for selvom jeg normalt ikke er særlig sparsommelig når det kommer til skønhed, synes jeg stadig det er vigtigt at fremhæve de produkter hvor værdi overstiger pris.

  1. Clearasil Wash & Mask (80 kroner for 150 ml) modtog jeg i foråret fordi jeg skulle skrive om deres nye produkter og jeg må sige denne vask oversteg alle mine forventninger. Jeg bruger den stadig flittigt – både som ansigtsvask og som rensende maske på urenheder.
  2. Matas Granatæble Bodyoil (60 kroner for 300 ml) vandt mit hjerte efter jeg modtog den i min Danish Beauty Award goodiebag – også selvom det i virkeligheden slet ikke er en olie. Den giver masser af fugt, dufter dejligt og holder i evigheder.
  3. Sleek Pout Paint (cirka 40 kroner) afprøvede jeg for et par måneder siden og jeg er MEGET imponeret. Det er en flydende glossy læbestift som er så højt pigmenteret at det kun kræver en lille dråbe at dække læberne – den har iøvrigt også en fantastisk holdbarhed.
  4. Sephora Nail Polish (35 kroner for 5 ml) er jo i virkeligheden ikke billigere end for eksempel Essie hvis man tager pris per milliliter, men det er nu alligevel lækkert at kunne købe alle sæsonens farver uden at blive ruineret. Derudover er de nemme at lægge, har en skøn pensel og holdbarheden er ganske god.
  5. ACO Sense & Care Hand Cream (48 kroner for 100 ml) modtog jeg i en af de første GOODIEBOXe og den har haft en fast plads i min taske lige siden. Den dufter rart, trænger hurtigt ind og giver selv de tørreste hænder en god pleje igennem dagen. Desuden findes den i en 30 ml som er perfekt til at have med på farten.