10 ting du kan bruge verdens bedste læbeprodukt til

Der er én ting man altid (uden undtagelse!) kan finde i min taske og det er Dr. Lipp (består 100% af klinisk renset lanolin), for jeg hader tørre læber og skal altid have et redningsprodukt med mig. Men Doktoren kan mere end bare redde læber og derfor har jeg lavet dette indlæg med 10 ting man kan bruge sin Dr. Lipp til.

 1. I og med den bliver solgt som et læbeprodukt, så er det klart at den redder tørre læber. Særligt om vinteren redder den mine læber og gøre dem farveklar. Hvis man kommer helt derud hvor de sprækker/bløder, så er det bare et tyndt lag på inden sengetid og så er du klar igen om morgenen.
 2. Hver gang jeg har brugt Dr. Lipp på læberne smører jeg resten på neglebåndene. Det redder den fra at blive tørre og flosse, hvilken både kan gøre ondt og i værste fald give en infektion.
 3. Hvis du selv farver dine vipper kan du med fordel lægge et tyndt lag lige over og under vippekanten, så slipper du for at farve mørke rander under øjnene.
 4. Om sommere har jeg høfeber og om vinteren er jeg forkølet. Derfor har mit næse et ret hårdt liv, men efter jeg er begyndt at smøre Dr. Lipp på næsen inden sengetid er den hverken rød, tør eller skællende.
 5. Balmen kan også bruges til at fremhæve og fiksere øjenbryn. Bare kom et tyndt lag på og frisér dem på plads, så sidder de hvor de skal samtidig med de ser smukke ud.
 6. Når man alligevel har Doktoren oppe af tasken kan man med fordel lige putte en lille smule i de spaltede hårspidser, så håret igen ser sundt og lækkert ud.
 7. Hvis man bruger løse pigmenter kan man blande lidt sammen med balmen og så har du en smuk, super glossy og unik læbestift.
 8. Dr. Lipp hedder også Nipple Balm og det grinte jeg meget af – lige indtil jeg fik min søn og han ammede dem halvt ihjel. Jeg skylder den tusind mange gange tak, for at have reddet mine bryster.
 9. Den kan også bruges som læbeprimer, hvis du kommer et ultratyndt lag på et par minutter inden læbestiften kommes på – så slipper du for at døje med en tør og ujævn læbefarve.
 10. Så kan du selvfølgelig også bare putte et tykt lag på og nyde din super plejende og ufarvede lip gloss.

Dr. Lipp koster 110 kroner og du kan finde den lige HER

 1. Annette

  Ja den er meget klistret og sej men uundværlig. Decubal har en lidt mer børnevenlig version. Min datter stjæler den pga den fine tube;)

  Svar
 2. Metteline

  Sikke et vidunderprodukt – og fin tube, i øvrigt. Tak for tip :)

  Svar
 3. Marianne

  Åhhh *såååååk*

  Det lyder jo som et HELT vidunderligt produkt. Tænk sig at tasken ikke behøver at veje et ton OG at jeg sparer penge.. Det er helt klart en win-win situation ;)

  Og jeg der STOR kæmper med tørre læber for tiden. Jeg har SÅ ondt i dem, fordi min nuværende balm på ingen måde hjælper NOK…. Tak for tip :)

  Svar
 4. nuria blum

  Det lyder da som et produkt der skal på min ønskeseddel til jul! :-D

  Svar
 5. Erik

  Ja et herligt produkt..Glad for, du fortalte mig om det. Har brugt det hver dag siden.
  Nu spørger jeg dumt: Hvad er “løse pigmenter”?

  Svar
  • EvaK

   Pigment er det som farver diverse makeupprodukter, så dette er et farvemæssigt meget højt koncentreret produkt.

   Svar
 6. Fredags 5'eren // Mest genkøbte produkter - Eva K

  […] min sjette flaske. Dr. Lipp er den ældste favorit, men også den mest brugte. Den bliver brugt til mange forskellige opgaver og er altid at finde i min […]

  Svar