Battle // MAC Runaway Red Lipstick vs Sleek Makeup Cherry Lipstick

Så er det tid til endnu en battle mellem to to produkter. Jeg elsker vampede, røde læbestifter, så derfor virkede det meget naturligt at stille mine to favoritter op i mod hinanden. Runaway Red fra MAC og Cherry fra Sleek ligner ved første øjekast tvillinger, men hvis man kigger lidt nærmere er der stor forskel på finish, pris og holdbarhed.

Runaway Red fra MAC

Runaway Red er en limited edition læbestift som har været udgivet et par gange både til efterår og forår. Farven er en mærk rød med en lille bitte smule blå, hvilket gør den let kølig. Det er en satin finish, hvilket betyder den er næsten helt mat og har kun kortvarig glosset overflade. Jeg bruger selv et tyndt lag af Tromborgs Lip Cure under, så den ikke bliver alt for tør i løbet af dagen – det bliver den nogle gange hvis den skal friskes op i løbet af dagen/aftenen. Holdbarheden er rigtig god og jeg behøver kun en genopfyldning hvis jeg har spist eller har den på fra morgen til aften.

Cherry fra Sleek Makeup

Cherry hører til den permanente kollektion af Sleeks læbestifter. Farven er en mørk, vampet rød med kolde undertoner. Den er lidt mat, men med et glossy finish og meget cremet i konsistensen. Holdbarheden er ikke dårlig, men heller ikke fantastisk – den skal med i tasken når man går ud af døren, for den vil med sikkerhed skulle friskes op i løbet af dagen. Til gengæld kræver den ikke så meget at lægge på og der er intet behov for læbepleje under, med mindre man har meget tørre læber inden den tages på.

Photobucket

Holbarhed: Fordi Runaway Red er en semi mat har den en længere holdbarhed end Cherry som skal friskes op et par gange i løbet af en dag.

Konsistens: Cherry er mere glossy og Runaway Red er lidt mere “tør” i konsistensen. Det betyder også at Cherry er lidt lettere at påføre.

Tilgængelighed: Runaway Red er en limited edition som kun kan købes på amazon eller ebay og Cherry er i den permanente kollektion.

Pigmentering: Begge læbestifter har en høj pigmentering, så det bliver uafgjort.

Pris: Cherry koster cirka 38 kroner og Runaway Red cirka 160 kroner.

De to læbestifter ligger farvemæssigt virkelig tæt på hinanden og den ene kan sagtens erstatte den anden – det er mest finish og holdbarhed som adskiller de to. Hvis man døjer med gule tænder ville jeg vælge Runaway Red, da de lidt stærkere blå undertoner i Cherry kan komme til at fremhæve det gule. 

  1. Annette

    Købt funaway men aldrig brugt den. Duer ik når der er knald på øjnene… Men NU ska det være…;)

    Svar