Månedens favoritter // Juli 2013

Fødselsdage, kagebagning og snottede næser har de sidste par uger slugt alt min overskud, men selvom august måneds favoritter venter lige rundt om hjørnet synes jeg alligevel ikke i skulle snydes for juli.

Cherry On Top lip gloss fra Lime Crime

Egentlig plejer rød ikke at være en af mine sommerfarver, men det ændrede sig efter jeg købte Cherry On Top. Den har prydet mine læber – både alene og ovenpå Ruby Woo – ved samtlige af de festlige lejligheder som har fundet sted i juli.

Ultra Hydrating Fluid fra Sampar

Synes altid det er lidt svært at finde en god sommercreme for den skal både være let nok til man kan have både solcreme og makeup ovenpå, men den skal også give masser af fugt. Det fandt jeg sidste år ud af at Ultra Hydrating Fluid klarer til topkarakter, så den blev fundet frem igen denne sommer.

Kildevandsspray fra La Roche-Posay

Det er ikke kun mig selv som har nydt godt af sprayen her, min mand har også. Han blev solskoldet på ferien (man skulle tro jeg var synsk) og synes kildevandssprayen var en stor hjælp til at lindre den skadede hud. Jeg har selv brugt den både som skintonic, fugtgiver og opfrisker.

D-Age Body Cream fra Comfort Zone

Cremen her har jeg kendt og elsket længe, men har ikke haft den på egen krop i umenneskelige tider for den er noget af et luksuskøb. Var dog så heldig at vinde en i gennem arbejdet og det har min krop nydt godt af de sidste par måneder. Den giver den blødeste hud og fugten holder hele dagen og som et ekstra plus har den en primer-agtig effekt på kroppen.

Attraction fra Chanel

Endnu en gammel favorit. Efter jeg fik en masse farve på ferien synes jeg det var flot med en lys lak, så jeg har brugt denne hvide perlemor lak fra Chanel meget efter vi kom hjem fra Cypern. Den er lidt svær at lægge uden den striber, men den er helt sikkert den ekstra tid værd.

  1. Trine

    Åhh ja, Attraction er bare SMUUK :-)

    Svar