Glominerals Hydration Mist

Hvad er det?

En ansigtsvand på spray som indeholder blandt andet kamille, geranium, hyaluronsyre og antioxidanter,

Hvad kan den?

Hydration Mist bruges efter foundation (eller den fulde makeup) til at sætte. Den virker både beroligende og antiage plejende. Desuden har hyaluronsyren en fugtbindende og antiage plejende effekt.

Hvordan bruges den?

Misten holdes et stykke væk fra ansigtet og sprayes på. Den kan både bruges før og efter makeuppen er lagt, samt i løbet af dagen for at friske op.

Virker den?

Jeg blev noget overrasket første gang jeg brugte den, for diffuseren er meget kraftig og endte med et noget vådt ansigt. Selvom jeg de efterfølgende gange har holdt den en arms længde fra ansigtet synes jeg stadig der er for meget kraft og for store dråber. Den dufter mildt og behageligt og får foundationen til at sidde pænt, men helhedsoplevelsen er desværre ikke så god.

Hvad koster den?

Glominerals Hydrating Mist koster 235 kroner for 59 ml

Ville jeg købe den?

Nej. Jeg synes prisen er for høj i forhold til hvor lille en flaske det er og diffuseren irriterer mig gang på gang. Der findes mange andre mists som kan gøre det samme til en billigere pris og som sprayer mere blidt så man undgår et vådt ansigt.

  1. Linda Holm

    Du burde prøve den fra Melissa! Den er økologisk, med bla. kamille og aloe vera og så koster den kun 85 kroner i Matas og helsebutikker. Og difuseren fungerer super:-)

    Svar