Eva elsker // Active Pureness Scrub fra Comfort Zone

Exfoliering er en meget vigtig del af hudplejen, men det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken en man bruger. Din hudtype og hudtilstand bestemmer hvad type peeling du bør benytte, men der er alligevel nogle som man ikke kan gå helt galt i byen med – for eksempel denne fra Comfort Zone.

aps2

Active Pureness Scrub hører til Comfort Zones linie til fedtet/uren hud, men den er meget cremet og på ingen måde udtørrende og derfor vil stortset alle (og særligt jer med kombinerede) hudtyper kunne få gavn af den. Når min hud føles tør og kedelig tager jeg en tur med scrubben her og lader den sidde et par minutter så frugtsyren i den kan få lov til at virke. Det giver en frisk og fin hud som er klar til at optage alle de gode ingredienser fra masker og/eller cremer, så jeg igen kan have en blød og pæn hud. Man kan mærke en kæmpe forskel allerede efter en enkelt behandling og derfor elsker jeg denne lidt højere end alle de andre scrubs.

Kun meget sart hud skal undgå den (og alle andre scrubs) og i stedet bruge en enzympeeling. Læs eventuelt dette indlæg hvis du er i tvivl om hvilken type peeling er bedst til lige præcis din hudtype.

Active Pureness Scrub koster 275 kroner og kan findes lige her.