Fredags 6’eren // I min taske…

Jeg synes altid det er skægt at se hvad folk render rundt med i tasken, så nu får i lov til at se hvad jeg har af skønhedssager i min – jeg er ret dårlig til at rydde op i min taske så der ligger ofte 5-6 læbestifter og alt muligt andet ubrugeligt, men det i ser på billedet er det som jeg rent faktisk bruger ;)

 • Pureberg Hand Sanitizer er altid med mig og bruges flittigt efter toiletbesøg, bleskift og beskidte ture på legepladsen.
 • Sampar First Hand Cream er en ny af slagsen, men jeg har ALTID en håndcreme på mig – jeg kan slet ikke fordrage følelsen af tørre hænder.
 • Dr Lipp har fulgt mig i en del år efterhånden og det er der mange gode grunde til – 10 af dem kan du se her.
 • En neglefil kan jeg heller ikke leve uden, for hvis uheldet skulle være ude og en negl vælger at give op så skal den files med det samme – der er ingen grund til også at ødelægge sit tøj og/eller andre ting som neglen kan risikere at hænge fast i.
 • Læbestift(er) skal der også være, for man ved aldrig hvornår man pludselig skal se lidt ekstra fin/hot/fantastisk ud. Jeg bruger dem både på læber, kinder og øjne.
 • Negleolie smører jeg på flere gange om dagen – særligt nu hvor jeg har fået én med ny og lækker duft – så sådan en skal der selvfølgelig også være plads til.

Hvad har DU altid i tasken? :)

 

 1. Karen Blum

  Jeg har også Pureberg Hand Sanitizer, en håndcreme og noget til læberne. Pt. er sidstnævnte Hourglass’ Lip Oil, som jeg er helt vild med.
  Desuden har jeg også baby-udgaven af Masion Pearsons børste – den har sådan en god taskestørrelse :)

  Svar
  • EvaK

   Ingen taske uden Pureberg ;)

   Hvor har du Hourglass fra?

   Svar
 2. Rikke

  Kan alt for godt genkende det med at have håndsprit med rundt, haha ;) Jeg er i krise, hvis jeg har glemt den, og står i en emergency situation ;)

  Svar