Anmeldelse // Benefit Triple Performing Facial Emulsion SPF 15

Hvad er det?

Triple Performing Facial Emulsion er en olie-fri ansigtslotion med faktor 15.

Hvad kan den?

Udover at tilføre huden den fugt den har behov for sørger den også for at huden holder på fugten, beskyttes mod solen (SPF 15), samt mod frie radikaler ved hjælp af e-vitamin.

Hvordan bruger du den?

Lotionen påføres efter afrensning som en almindelig dagcreme.

Virker den?

Jeg kan tydeligt mærke at min dehydrerede hud har nydt godt af cremen (det var hårdt for den at være på ferie). Den ser sund ud og føles frisk og blød, men uden at fedte. Specielt jer med kombineret, normal, fedtet og/eller dehydreret hud vil nyde godt af denne fugtgiver på grund af dens lette konsistens.

Hvad koster den?

Triple Performing Facial Emulsion SPF 15 koster 265 kroner for 50 ml.

Ville jeg købe den igen?

Kombinationen af at produktet giver meget fugt, men har en let konsistens gør det til et rigtig godt sommerprodukt. Jeg har på varme dage taget både creme og foundation på uden at føle mig “lukket til”, så jeg kan sagtens se mig selv vende tilbage til den til næste sommer. Desuden synes jeg prisen er overkommelig – særligt fordi produktet er meget drøjt.

 1. Henrik boysen

  De har da ikke sparet på parfumen kan jeg se :)

  1.7 oz

  -Octinoxate (Ethylhexyl Methoxycinnamate) 7.49%
  -Avobenzone (Butyl Methoxydibenzoylmethane) 3.00%
  -Octocrylene 2.00%
  -Sulisobenzone (Benzophenone-4) 1.50%

  Water (Aqua), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Diglycerin, C14-22 Alcohols, Polymethyl Methacrylate, Silica, Betaine, Steareth-21, Phenoxyethanol, Phenyl Trimethicone, Coco-Glucoside, Fragrance (Parfum), C12-20 Alkyl Glucoside, Coconut Alcohol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Sodium Hydroxide, Decyloxazolidinone, Tetrasodium Edta, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Xanthan Gum, Laureth-7, Xylitylglucoside, Linalool, Anhydroxylitol, Bht, Xylitol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Ajuga Turkestanica Extract, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate. N° 05421/A.

  Svar