M2Facial Oil-Free Eye Make-Up Remover

Hvad er det?

En æske som inderholder syv individuelt indpakkede pads med olie-fri makeupfjerner.

Hvad kan de?

Pads’ne fjerner al øjenmakeup (også vandfast). Desuden indeholder produktet ingredienser som fugter og beroliger, samt fjerne hævelser og mørke rander.

Hvordan bruger man dem?

De bruges præcis ligesom når man selv putter sin øjenmakeupfjerner på en vatrondel.

Virker de?

Uanset om jeg havde vandfast eller ikke-vandfast mascara og/eller øjenskygge på, fjernede de det hele. De første par gange synes jeg de sved i øjnene, men fandt ud af det var på grund af den store mængde af produkt på pads’ne. Jeg valgte så at starte med at fjerne min foundation med dem (så lidt af produktet blev brugt) og til sidst rense øjenmakeuppen af. Det fungerede rigtig fint og så sparede jeg også lidt på min ansigtsrens. Øjenomgivelserne føles behaglige efter afrensningen, men jeg synes ikke der var nogen synlig forskel på de mørke rander.

Hvad koster de?

Oil-Free Eye Make-Up Remover koster 75 kroner for en pakke med 7 pads.

Ville jeg købe dem?

Jeg synes de er for dyre til at bruge dagligt, men de var rare at bruge (efter jeg fandt ud af det med det overskydende produkt) og pefekte at have med på min ferie.