Fredags 5’eren // NARS x Guy Bourdin julekollektion

Hvis jeg kun måtte gå amok i én julekollektion i år, så ville det helt sikkert være NARS x Guy Bourdin. Der er smæk på farverne og det gælder på huden såvel som i emballagen. Der er både læbestifter, lip pencils, neglelakker, blushes og øjenskygger, men desværre kan man sjældent købe det hele med hjem og derfor har jeg fundet de fem ting jeg allerhelst vil give mig selv i julegave.

Kollektionen kommer til landet i starten af november, men hvis du har lyst til at tyvstarte lidt kan du finde neglelakkerne, øjenskyggerne, læbestifterne og de enkelte blushes på NARS’ egen hjemmeside.

ngb1

Eyeshadow i farven Wishful Thinking (190 kroner)

nbg2

Eyeshadow i farven Cambodia (190 kroner) 

ngb4

Lipstick i farven Full Frontal (210 kroner)

ngb3

Blush i farven Coeur Battant (240 kroner)

ngb5

One Night Stand Cheek Palette (440 kroner)

 1. Trine

  Hejsa, kan blush paletten købes i Danmark (sephora)?

  Svar
  • EvaK

   Ja, blush paletten vil også være at finde i Sephora :) Tror dig man skal være hurtig på aftrækkeren ;)

   Svar