NARS x Guy Bourdin One Night Stand Blush Palette

Nu er NARS x Guy Bourdin julekollektionen endelig kommet til Sephora her i Danmark og det betyder jo også at blush paletten One Night Stand er til at få fingrene i.

ons2
ons3
One Night Stand består af 6 blushes – 3 nye (Devotee, Mistinguette og Goulue) som kun findes i paletten her og 3 gamle favoritter (Orgasm, Laguna og Deep Throat).

Devotee
devotee1
devotee2
Devotee er mere en highlighter end en reel blush, men det gør kun paletten endnu mere fuldendt. Farven er nærmest råhvid, men når den kommer på huden kan man fornemme en svag rosa undertone og shimmer som give en perlemors-agtig effekt.

Mistinguette
mistinguette1
mistinguette2
Mistinguette er den jeg vil beskrive som en candyfloss-pink. Den er lidt kølig i undertonerne, men virker mere neutral når den kommer på.

Orgasm
orgasm1
orgasm2
Orgasm er nok en af de mest hypede blushes gennem tiderne. Det er en lyserød/koral-ish base med et godt skud guldshimmer.

Laguna
laguna1
laguna2
Laguna er palettens bronzer, men er ikke mørk nok til at være bronzer for mig. Til gengæld giver den en smuk glød til et mere neutralt look. Til lysere hud er den rigtig god at have med for den er hverken for kold eller for varm i undertonen, så den vil passe til langt de fleste.

Deep Throat
deepthroat1
deepthroat2
Deep Throat minder faktisk en meget om Orgasm, den er bare mindre pink, har mindre guld shimmer og mere koralfarvet – jeg synes faktisk bedre om denne.

Goulue
goulue1
goulue2
Goulue er som en krydsning mellem rosa og en lidt mørkere bærfarve. Tror dette er en af favoritterne i paletten, for den kan både bruges med en let hånd eller lidt heftigere til aftenlooks.

Selvom One Night Stand kun har været i min besiddelse siden i går, føler jeg den er det bedste makeupkøb jeg har gjort hele året. Alle farver er klædelige til langt de fleste hudfarver og -toner, de er nemme at tone ud og så får du rigtig meget for pengene. Paletten koster 440 kroner og hver af de 6 blushes inderholder 4 gram – en almindelig NARS blush indeholder 4.8 gram og koster omkring 200 kroner så der er altså noget at spare.

 1. Nanna

  Super god beskrivelse Eva, tak. Det var nok lige den anmeldelse der gjorde, at jeg også må få fingrene i den.
  Jeg bor dog i jylland og ikke tæt på Sephora, hvor de har 20% i morgen, ØV :(
  Men tak for tip – den skal jeg ha’. Hvor meget er der egentlig en en normal MAC blush? Sjovt at “regne”på, hvor dyrt det er.

  Svar
  • EvaK

   Glad for du kunne bruge anmeldelsen :)

   Der er 6 gram i en blush fra MAC og de koster 195 kroner (lidt mere når det er special udgaver), så det bliver 32,50 per gram. Mener NARS’ blushes koster 210 kroner så de har en pris på 43,75 kroner per gram, så det er alligevel lidt mere pricey at købe NARS – synes dog de er de ekstra penge værd ;)

   Svar
 2. Nanna

  Tak for svar.
  Nå okay, så NARS er faktisk mere dyr, men jeg synes også det er okay, for de laver virkelig lækre make-up produkter.
  Jeg er lige kommet hjem fra NY, hvor jeg købte Orgasm og Laguna i ét sæt – rigtig skønt! Mindre skønt er, at jeg tabte den på gulvet. Min orgasm er stadig god, men laguna er HELT smulret. Jeg puttede den i en pose, for det er vidst noget med at man kan få den “hel” igen. Har du hørt om det? Eller er det helt til grin jeg har det i en pose? :D

  Svar
 3. nanna

  aha’ tusind tak. det skal jeg da bare prøve så! når de mener alkohol… hmm. hvor køber man det? det er vel ikke sprut-alkohol de snakker? :) måske i matas?

  Svar