Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Produktet er tilsendt af firmaet

Anastasia Beverly Hills har netop lanceret deres første permanente øjenskyggepalette, hvilket jeg synes er skønt. I en tid hvor alt handler om limited editions og den tilhørende stress over at få fingrene i produkterne, er det dejligt at få serveret en palette som altid vil kunne (gen)købes.

Modern Renaissance paletten indeholder 14 farver, men de har gjort øjenskyggerne en smule mindre siden Self-Made paletten (Self-Made har 0,72g i hver og Modern Renaissance har 0,7g) og givet prisen et 45 kroners-nøk opad. Personligt har jeg ikke noget problem med det, da jeg alligevel aldrig bruger en palette op og Self-Made paletten havde stadig været pengene værd, havde den kostet 100 kroner mere.

abh_modern_renaissance_2

Selve paletten er en smule tykkere end Self-Made, men stadig i samme praktiske størrelse som er nem at have med på farten. Modern Renaissance er pakket ind i velour i støvet gammelrosa, hvilket er meget smukt og giver en følelse af luksus. Jeg forestiller mig dog, at den hurtigt vil blive nusset at se på (særligt hvis den kommer med på tur), men det må tiden vise.

Anastasia siger selv at paletten indeholder 11 matte og 3 metalliske farver, men i mine øjne ser det lidt anerledes ud. For mig ser 9 af farverne matte ud, 2 er metalliske (Vermeer og Primavera), 1 er shimmer (Antique Bronze) og 2 er med satin finish (Tempera og Venetian Red). Det kan meget vel være de ser matte ud på øjet, men i paletten og på min arm ser de ud som beskrevet.

abh_modern_renaissance_3 abh_modern_renaissance_4

Farveudvalget er smukt og ligesom med Self-Made paletten er der en god fordeling af highlighters, overgangsfarver og base farver. Desuden er der også både de uundværlige neutrale nuancer, samt de friskere farver i pink, rød og orange. Det er præcis dét, der gør en palette til en god palette. Med denne fordeling kan du nemlig lave mange forskellige looks med én palette og det er jo hele grunden til vi gerne vil have paletterne — fordi det er praktisk.

Pigmenteringen er helt i top og konsistensen meget cremet. Det virker som om de har ændret formlen en smule siden Self-Made paletten, for selvom farverne i den også er gode, er de ikke cremede på samme måde. Modern Renaissance har mere kick-up (produkt der “støver op”, når penslen skal tage øjenskygge op) end Self-Made, men ikke noget jeg ser som et problem. Min Kat von D Shade + Light Eye Contour palette gør præcis det samme, men den drysser ikke når øjenskyggerne påføres og det er i bund og grund det vigtigste.

abh_modern_renaissance_5 abh_modern_renaissance_6

Jeg er overbevist om Modern Renaissance paletten ender med at blive ligeså flittigt brugt, som min Self-Made palette og jeg glæder mig til at komme i gang med at lege med farverne.

Modern Renaissance paletten koster 465 kroner og kan købes hos finestcosmetics.dk

 1. LeahSephira

  Jeg skal så meget have fingre i den palette. Tror dog jeg venter til jeg måske, forhåbenligt, smutter til usa senere på året. Så kan jeg ihvertfald spare lidt :D

  Svar
 2. Favoritter lige nu (juli 2016) - EvaK.dk

  […] Du kan læse hele anmeldelsen af Modern Renaissance paletten her […]

  Svar
 3. ida

  Hej EvaK.

  Har du selv bestilt fra http://www.finestcosmetics.dk ?
  Jeg er meget forsigtigt med at købe fra hjemmesider jeg ikke kender, da man enten kan få en kopi, eller aldrig modtage produktet.

  På forhånd tak.

  Svar
  • EvaK

   Hej Ida,
   Ja, jeg har købt derfra et par gange. Det er i øvrigt også dem der leverer til Sephora, så du kan være ganske sikker på det er ægte produkter :)

   Svar