Favoritter lige nu (juli 2016)

Indlægget indeholder både produkter jeg selv har købt og produkter tilsendt fra firmaer

1. Benton Snail Bee High Content Essence (85 kroner på eBay)
Efter mit gigantiske fejlkøb af et essens fra Missha, købte jeg en stak prøver af dette fra det koreanske mærke, Benton. Da prøverne var brugt op, kunne jeg mærke jeg ikke var helt færdig med den og købte derfor en fuld størrelse. Essensen har en let gel-ish konsistens, absorberes hurtigt og giver en lækker hud. Snail Bee High Content Essence kan bruges af alle hudtyper, da den både virker beroligende, regenererende, fugtgivende og booster kollagenet i huden. Jeg har købt min på eBay til cirka 85 kroner, men du kan også finde den i Magasin — dog til en væsentlig højere pris (395 kroner).

2. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette (465 kroner)
Lige siden jeg så de første billeder af denne palette (som de i øvrigt formåede at holde hemmelige helt op til lanceringen), har jeg været forelsket i den. Da jeg endelig fik paletten hjem, skuffede den ikke. Jeg har allerede brugt den meget og den er fantastisk. Farveudvalget er fantastisk smukt, pigmenteringen i top og konsistensen er cremet og skøn at arbejde med.

Du kan læse hele anmeldelsen af Modern Renaissance paletten her

3. Too Faced Lip Injection (170 kroner i Sephora)
Selvom jeg var meget skeptisk da jeg så den, er jeg gået hen og blevet glad for Lip Injection fra Too Faced. Lip glossen lover at give dig 20% mere fyldige læber (er ikke helt sikker på hvordan pokker man måler det) og effekten holder i op til fire timer. Jeg bruger den lidt anderledes end det er meningen, så den er min “primer” når jeg skal have flydende læbestift på. Lip glossen kommer på som det første makeup og jeg lader den sidde mens jeg lægger resten. Til sidst fjerner jeg den igen og påfører min læbestift. Det har jeg fundet ud af, minimerer linjerne i læberne og får de flydende læbestifter til at sidde pænere — derfor er den blevet et hit.

OBS. Lip Injection bliver først lanceret til efteråret

4. essie Limited Editions (99,95 kroner stykket)
Desværre har jeg ikke haft tid til at swatche alle de nye limited edition lakker fra esse denne sæson. Det betyder dog ikke de ikke har været på. Det har de og de er brugt flittigt endda. essie har valgt at tænke ud af boksen med farvevalget, så kollektionerne ikke blot består af pasteller, koral og pangfarver (det har jeg nok af, tak!) og derfor synes jeg de er et kig og et køb værd. Jeg kan anbefale at se nærmere på Shades On (lys lilla) og Pool Side Service (støvet petroleum) fra forårskollektionen, Mrs. Always-right (mørk rosa) og Passport To Happiness (pastelgrøn med duo chrome shimmer) fra brudekollektionen og Viva Antigua! (tyrkis med masser af shimmer) og Tribal Text-styles (sort med sølv/grøn/pink shimmer) fra sommerkollektionen.

5. Smashbox Photo Finish Primer Oil (275 kroner)
Jeg er virkelig blevet forelsket i denne primer olie fra Smashbox. Særligt fordi den kan bruges på mange forskellige måder. Du kan bruge den hurtigtabsorberende olie direkte på huden, for at give et dewy look og tilføre fugt til tørre områder så din foundation ikke skaller eller kager. Du kan også blande 1-2 dråber i din foundation for, at gøre den mere lind og lettere at påføre. Jeg elsker den allerede nu, men ved den bliver uundværlig til vinter.

6. Rodial Glamolash Mascara Skinny (275 kroner)
Det er sjældent jeg finder en mascara jeg føler fungerer for mine korte, stride vipper og derfor er de altid sikret en plads blandt favoritterne når det sker. Denne mascara fra Rodial adskiller vipperne og får mine små vippe-stumper til at se lange og smukke ud. Desuden er der ikke pandaøjne eller drysserier med Glamolash Skinny — den bliver siddende pænt hele dagen i gennem.

7. Innisfree Skin Clinic Mask Catechin (25 kroner for 3 styks på eBay)
Ja, det kommer nok ikke som nogen overraskelse at der igen er en Innisfree sheet maske blandt mine favoritter. Skin Clinic maskerne er blevet en afhængighed og uanset hvilken en jeg bruger, føles min hud smukkere og sundere. Denne version er med Catechin (grøn te ekstrakt) og virker både opstrammende og rensende, samt indeholder en god portion antioxidanter.

Læs mere om Skin Clinic maskerne her

8. Kat von D Everlasting Liquid Lipstick i Lolita II (170 kroner i Sephora)
Kat von D har nogle af de bedste flydende læbestifter på markedet. Det er de eneste jeg kan bruge flere dage i træk, da de ikke virker udtørrende på læberne. Lige i øjeblikket er jeg især glad for farven Lolita II, en lys kastanje-nude med varme undertoner. Den har været min go-to neutrale læbestift i noget tid nu og jeg tror faktisk dette er én af de meget få læbestifter jeg godt kunne ende med at bruge op.