Eva elsker: Innisfree Skin Clinic Mask og Hydro Gel Mask

Hvis du har kigget på mine favoritter fra april eller set denne video, så ved du også hvor glad jeg er for maskerne fra det koreanske mærke Innisfree. Først var det kun Skin Clinic maskerne jeg var vild med, men nu har jeg også prøvet deres hydro gel masker og dem er jeg mindst ligeså begejstret for. Det bedste af det hele er, at maskerne ikke koster en formue. Skin Clinic maskerne koster cirka 28 kroner for to styks og hydro gel masker ligger til omkring 31 kroner for to styks — en meget rimelig pris for så gode produkter.

Disse masker er blevet min hudplejeafhængighed og jeg bestiller nogle stykker hjem ugentligt, så jeg modtager dem i en lind strøm. Jeg kan, må og vil ikke løbe tør for dem. Nogensinde.

Skin Clinic maskerne kommer i syv forskellige varianter:

 • Peptide (virker opstrammende og revitaliserende)
 • Collagen (fugtgivende og opstrammende)
 • Catechin (ekstrakt fra grøn te, der virker rensende og opstrammende)
 • Vitamin C (frisker huden op og giver en sund glød)
 • Hyaluronic Acid (tilfører og finder fugt)
 • Madecassoside (beroligende og fugtgivende)
 • BHA (eksfolierende og blødgørende)

Indtil videre har jeg prøvet BHA, Hyaluronic Acid og Vitamin C varianterne og jeg har været vild med dem alle tre. Det bedste ved maskerne er, at jeg tydeligt kan mærke forskel på, hvilken jeg har brugt. Ikke ligesom med Missha maskerne, hvor det hele føltes ens (og ligegyldigt).
Hyaluronic Acid masken pumper huden op med fugt og det føles næsten som om jeg har fået et ansigtsløft. BHA masken giver en blød og lækker hudoverflade, som er fri for døde hudceller. Vitamin C masken har et meget synligt resultat på min hud. Jeg ser ud som om jeg lige har været en uge i sydens sol og har fået en sund kulør med masser af glød — den perfekte maske, at hive frem før en særlig lejlighed.

Hydro Gel maskerne kommer ligeledes i syv varianter:

 • Green Tea (fugtgiver huden i dybden)
 • Canola Honey (fugtgivende og nærende)
 • Tea Tree (beroligende og beskyttende)
 • Berry (giver en frisk og sund glød)
 • Aloe Vera (fugtgivende og beroligende)
 • Cactus (øger elasticiteten og fugter)
 • Olive (fugtgivende)

Jeg har kun prøvet Green Tea masken, men den var fantastisk. Masken er en tynd gel som er delt over i to (øvre og nedre del af ansigtet), så den er nem at påføre. Noget jeg har savnet ved andre hydro gel masker jeg har prøvet. De har været tykke, tunge og klodsede, hvilket ofte har resulteret i de er gået i stykker.
Green Tea masken blev brugt en dag hvor min hud var meget tør og trist, så jeg virkelig kunne se om den gjorde en forskel. Det gjorde den. Effekten varede endda i dagevis. Derfor har jeg også bestilt nye hjem, plus et par i Cactus varianten. Næste gang skal jeg prøve Berry masken.

Psssst… Er du ikke øvet i eBay-shopping kan du læse min guide lige her, hvor jeg også fortæller hvilke sælgere du trygt kan benytte.

 1. Nina Grove

  Jeg bestilte hyaloronic acid maskerne da jeg så din anbefaling og fik dem i dag og måtte straks prøve…Og den er fantastisk! Har straks bestilt flere også bha og vitamin c som jeg glæder mig til at få hjem ☺ Tusind tak for dine altid gode og inspirerende indlæg ☺

  Svar
 2. Månedens ønsker // Juni 2016 (K-beauty tema) - EvaK.dk

  […] (ca. 25 kroner) Sheet masks er min store hudplejeafhængighed og selvom jeg er ovenud lykkelig for mine masker fra Innisfree, prøver jeg stadig løs. Der er faktisk flere forskellige fra mærket Banila Co. jeg synes ser […]

  Svar
 3. Favoritter lige nu (juli 2016) - EvaK.dk

  […] Læs mere om Skin Clinic maskerne her […]

  Svar